Шестима души загинаха при катастрофа на автобус в Турция

0
Спасителни екипи се борят да помогнат на 25-те ранени пътници
Спасителни екипи се борят да помогнат на 25-те ранени пътници Снимка: Анадолска агенция / БТА

Спасителни екипи се борят да помогнат на 25-те ранени пътници

Тежък пътен инцидент с автобус в Централна Турция отне живота на шестима души и рани 25 други в ранните часове на деня. Катастрофата е станала на пътя между Аксарай и Анкара около 7:00 часа сутринта.

Официална информация

Валията на окръг Аксарай, Мехмет Али Кумбузоглу, потвърди трагичния инцидент пред Анадолската агенция. Той лично посети мястото на катастрофата, за да оцени ситуацията и да координира спасителните операции.

Детайли за инцидента

Според предварителната информация, предоставена от телевизия СиЕнЕн-Тюрк, шофьорът на автобуса е загубил контрол над превозното средство, което е довело до преобръщането му. Автобусът е пътувал от град Балъкесир в Западна Турция към Невшехир в централната част на страната, където се намира известният туристически регион Кападокия.

Спасителна операция

Веднага след инцидента на мястото са изпратени множество линейки, полицейски и пожарни екипи. Спасителните служби работят усилено за оказване на помощ на пострадалите и разчистване на пътя.

Разследване

Причините за тежката катастрофа все още не са известни. Компетентните органи са започнали разследване по случая, за да установят точните обстоятелства, довели до трагедията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари