Шестима души пострадаха при катастрофа на пътя Русе - Кубрат

2
Трима от тях са с различни фрактури, а други трима са с охлузни рани
Трима от тях са с различни фрактури, а други трима са с охлузни рани Снимка: БТА

Трима от тях са с различни фрактури, а други трима са с охлузни рани

На 31 август около 10:25 часа на път II-23 в участъка Русе - Кубрат, близо до километър 27, се е случило пътнотранспортно произшествие. Инцидентът е станал на кръстовището с пътя към селата Смирненски и Тетово. Лек автомобил "Рено", управляван от 34-годишна жена, движещ се в посока Русе, се е сблъскал с лек автомобил "Дайхатсу", който е пресичал в посока Тетово - Смирненски. Водачът на "Дайхатсу"-то е 74-годишен мъж.

След катастрофата, двамата шофьори и четиримата пътници в "Рено"-то, включително двама възрастни и две деца, са транспортирани до болница "Канев" в Русе за медицински преглед. 74-годишният водач и 34-годишна пътничка са настанени в болницата с фрактури на крака и ребрата. Водачката на "Рено"-то е освободена след установяване на фрактури на две ребра, а останалите участници в катастрофата са получили охлузни рани и са освободени за домашно лечение.

Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни. На мястото на инцидента е извършен оглед, а причините за катастрофата се разследват в рамките на образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари