СДВР търси 45 нови полицаи

0
Софийската полиция пусна клип за набиране на нови кадри
Софийската полиция пусна клип за набиране на нови кадри Снимка: БТА

Софийската полиция пусна клип за набиране на нови кадри

СДВР обяви кампания за набиране на нови кадри чрез видео, споделено в социалните мрежи. Видеото цели да привлече 45 нови полицая, които да се присъединят към екипите на 9-те районни управления в София и да станат част от униформения състав на столичната полиция.

В клипа са показани новите полицейски автомобили, а в текста към него се разказва за предизвикателствата и отговорностите, които очакват новите служители - от безсънни нощи до сълзи на благодарност за свършената работа. Видеото завършва с мотото на кампанията: "Изберете страната на доброто".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Ушев
    Здравейте,аз съм лошо миришещият бесарабски куролап мартинчо.Това което исках да кажа е:Да искаш да бъдеш милиционер в посткомунистическа България, без извършена ЛУСТРАЦИЯ и ДЕСАЩИФИКАЦИЯ значи, че осъзнаваш, че това е единственото място за лечение на комплексирани селяци. Или, че си безнадежно наивен и неграмотен(за съжаление) наивник!
  • 2
    7
    така си мисля
    Трябва да питаме полицаите на коя страна са.На страната на статуквото или на закона? Да е ясно кой кой е и какъв е.Същото важи за политици,прокурори,съдии и държавни и общински служители.
  • 7
    6
    Преди
    Преди полицията / милицията / беше биещото сърце на партията,но имаше училища,деца,детски градини и безплатно образование и здравеопазване,с сега полицията е биещото сърце и ръце на бандите които управляват България и нейната външна и вътрешна политика и икономически интереси вместо да ги разследва.Преди всички ползваха отопление само на ток.Сега кой и кого пазят?
  • 10
    5
    Сопола
    Трябва ли да имат татуировки, бради, златни ланци и сатанински знаци, за да пребиват невинни хора по площадите и кафенетата чрез Младен Маринов / Мето от вис 2 / и Калин Стоянов по заповед на Боко и Шиши, както през 2020 и 2023 г.?
  • 2
    4
    Запознат
    Не е лоша професията,но да се работи в държава където хората,обществото ,искат и желаят да имат държава и ред.Закона да обезпечава действията на служителите и социално,финансово са са подсигурени.Тук полицаите ходеха и просеха за ремонта на колите служебни.Тук ГЛАДЕН И БОС НАРОД,"ТРУДНО СЕ ГОНИ И НАКАЗВА".ПОЛИЦАИТЕ СА ПРИНУДЕНИ ДА "ИГРАЯТ".Зс друго не е за разправяне и не е и за гледане.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари