Съжалявам, че имате такъв син

0
Анета Лазарова: Почти всички загубихме вярата си в правосъдната система
Анета Лазарова: Почти всички загубихме вярата си в правосъдната система

Анета Лазарова: Почти всички загубихме вярата си в правосъдната система

Десетки таксиметрови автомобили преминаха през улиците на Велико Търново в траурно шествие в памет на двама мъже, загинали в катастрофа, причинена от 17-годишен шофьор без книжка. Събитието, организирано от таксиметровото сдружение „Боляри“, имаше за цел не само да отдаде почит на загиналите, но и да изрази протест срещу липсата на контрол по пътищата на страната.

Единият от загиналите е таксиметров шофьор, което допълнително разпали недоволството на неговите колеги. Те настояват за по-строг контрол и по-ефективна правосъдна система, която да предотвратява подобни трагедии. Анета Лазарова, която живеела на семейни начала с починалия шофьор Огнян Георгиев, също присъстваше на шествието и изрази своята благодарност към работодателя му, който помогнал за погребението.

В ефира на „Здравей, България“, Анета сподели: „Почти всички загубихме вярата си в правосъдната система. Призовавам младите хора да бъдат по-отговорни, но всичко зависи от възпитанието и семейната среда.” Тя също така отправи апел към семейството на младежа, причинил катастрофата: „Съжалявам, че имате такъв син.”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    русе
    БЕЗ КНИЖКА ДО ЖИВОТ!!! НЯМА ДА ЛЕЖИ, НО С "ИНДИЙЦИТЕ" ТРЯБВА ПО ДРУГ НАЧИН!!!
  • 40
    3
    Адолф е бил прав!
    Айде пак ходете да „интегрирате“ циганите! Това племе НЕ иска да бъде интегрирано, бе, НЕ ИСКА! Тия примати живеят по собствени правила и закони и плюят на държавността и околните!
  • 31
    2
    Изроди и той и родителите
    Нямат край загубите на свестните хора и страданието и мъката на близките им.И без война в прекия смисъл намалява населението.
  • 30
    1
    ........
    Изрод!!!! Да се линчува мръсника!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари