Сашо Диков: В Сен Тропе видях Бриджит Бардо, беше грозна

1
Тя живее в една олющена къща, с олющени огради, допълни тв водещият
Тя живее в една олющена къща, с олющени огради, допълни тв водещият Снимка: Стопкадър от Sportal.bg

Тя живее в една олющена къща, с олющени огради, допълни тв водещият

Журналистът Сашо Диков направи интересно разкритие по време на гостуването си в подкаста на Sportal.bg. Той се върна към времето, когато работи за "Ефир 2" и е изпратен на командировка на френската Ривиера. Там, докато снима предаването си „Маратон“, което оставя своята следа в спортната журналистика, Диков има необичайна среща със световната звезда Бриджит Бардо, актриса и модел, смятана за един от най-големите секссимволи на 20-и век.

„В Сен Тропе видях Бриджит Бардо, която щеше да ми премаже краката с една "баничарка". А самата тя беше грозна и стара, нищо общо. Разочарованието беше голямо, защото отиваш в Сен Тропе и очакваш всичко свързано с Бриджит Бардо да е страхотно, красиво и прекрасно, а тя живее в една олющена къща, с олющени огради, но такъв е животът“, сподели Диков в емоционалния си разказ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Георги v.
    Защото дъщеря ти е много хубава, бившата също, а ти си върха на красотата. А бе "в лудницата и в парламента всеки говори за каквото му дойде наум" (Хашек).
  • 3
    3
    007
    Тоя наистина ли е толкова проЗт?
  • 2
    2
    Бриджит Бардо
    В Сен Тропе замалко да премажа краката на един дърт и грозен циганин с личната ми баничарка.Беше пиян и смрадлив.
  • 1
    1
    Баба Мара
    Па ти си гъз усран..
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари