Сашка Васева: Скъпи приятели, давам път на новите изпълнители!

9
Певицата с емоционално послание към своите фенове
Певицата с емоционално послание към своите фенове Снимка: Facebook / Сашка Васева

Певицата с емоционално послание към своите фенове

Емблематичната за българския поп-фолк певица Сашка Васева няма да участва във фестивала Пирин Фолк. Това обяви самата тя в личната си фейсбук страница. С емоционални думи и чувство на признателност певицата обясни защо:

"Скъпи мои приятели, относно всичките ви запитвания към мен за фестивала Пирин Фолк и моята поява тази година, отговарям ви тук: Благодарна съм на този фестивал, който ме е създал като разпознаваем артист и имах честта да се завърна на сцената през 2023 година, да взема максимален брой награди и да пея пред самият президент Румен Радев, който със присъствието си легитимира македонската песен в България! Всичко, което е възможно да дам на този конкурс съм го дала, затова давам път на новите изпълнители! Благодаря ви, Сандански за любовта, аплодисментите ви и за всичко което си дадохме взаимно през годините! Завинаги ваша, Сашка!", завършва нейната публикация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    русенец
    Най-накрая разбрах, защо президента ни така е харесван, защото и той си е чалгаджия като 70 % от населението
  • -1
    2
    Фантомас
    Госпожо Васева,махайте ми се от очите,и Вие , и Румен Радев!
  • 1
    1
    хахаах
    Двама герои на пролетариата - юнак Мунчо и кака Сашка.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари