Самоубийство в сградата на NOVA

0
Мъжът е един от главните финансови директори на медията
Мъжът е един от главните финансови директори на медията

Мъжът е един от главните финансови директори на медията

Тяло на мъж е било открито днес в сградата на NOVA в София, потвърдиха от МВР. По първоначални данни случаят се разглежда като самоубийство.

Мъжът, на видима възраст около 40 години, е намерен обесен в тоалетната на така наречения "директорски етаж" на медийната компания, близо до летището. Тялото е открито от служител на телевизията около 12:40 часа. Веднага е подаден сигнал в полицията и разследването е започнало незабавно.

По непотвърдена информация, мъжът е един от главните финансови директори на медията и член на управленския борд на NOVA. До момента разследващите органи продължават да събират информация и разпитват свидетели и служители на компанията.

Трагичният инцидент разтърси целия колектив на NOVA, който е в шок от новината. Колегите на починалия изразиха своето съчувствие и подкрепа към семейството му в този труден момент.

От МВР - София съобщиха, че ще предоставят повече информация по случая, когато разследването напредне. Очаква се в следващите дни да бъдат изяснени повече детайли около този трагичен инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    Осми
    Соросоидниците и слугите на сатаната почнаха да си посягат...
  • 16
    8
    Гадничко
    Повечето хора си мислят, че това да работиш в телевизия, вестник или радио е егати купона. Смях, шеги и закачки. Нищо подобно. Дежурни усмивки, завист, анонимни доноси, сплетни и гнусотия. Преди 25+ години внедрявах една система в едно русенско радио. Аз по подмолна клоака не бях си и представял, че може да има. Даже не мога да си представя на какво ниво са уродщините в национална медия.
  • 9
    7
    Осман
    Когато животът на този свят стане непоносим,човек търси спасение в отвъдния.
  • 8
    6
    Жалко за човека
    Жалко за човека....
  • -16
    5
    Манол Иванов
    Аз пък виждам дългата и кървава ръка на Кремъл и ФСБ. Станал е неудобен на кремълските PD-раси и те го очистиха.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари