Само една фирмa искала да ремонтира улиците „Плиска“, „Доростол“ и „Тулча“

3
Единственият кандидат „Пътинженеринг“ печели договора на стойност 4,5 милиона лева
Единственият кандидат „Пътинженеринг“ печели договора на стойност 4,5 милиона лева

Единственият кандидат „Пътинженеринг“ печели договора на стойност 4,5 милиона лева

Община Русе приключи с обществената поръчка за ремонт на улиците „Плиска“, „Доростол“ и „Тулча“. Единственият участник в конкурса, фирма „Пътинженеринг“, беше избран за изпълнител с предложена оферта на стойност над 4,5 милиона лева – точно колкото бе заложено от общината.

Ремонтът на улица „Доростол“ ще бъде най-скъп, с цена малко над 2 милиона лева. За улица „Тулча“ са предвидени 1 376 695 лева, а улица „Плиска“ ще струва малко повече от 1,1 милиона лева, предаде Русе Медиа.

Кметът Пенчо Милков сподели, че дълъг документален процес е довел до този момент. „Хората често питаха кога ще завършат ремонтите на улиците „Плиска“, „Доростол“, „Тулча“ и други. Но трябва да знаят, че стриктното прилагане на закона и провеждането на реални обществени поръчки с обжалвания изисква време. Вече имаме зелена светлина за започване на работата по много от улиците. Скоро ще започнат ремонтите на „Плиска“, „Доростол“ и „Тулча“, като трябва да преминем през оценка за съответствие на процедурата и подписване на договора, за да започнем реално работа.“

Той също спомена, че изпълнители са избрани и за улиците „Мостова“ и „Фердинанд“, и се надява ремонтите там да започнат скоро. „Извинявам се за неудобствата, които хората ще изпитат по време на ремонтите, но вярвам, че когато общината започне работа, ще видят разликата. Този път процесът ще бъде много по-бърз, отколкото бяхме свикнали през последните две години с водния цикъл.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    14
    робин худ
    Освен схеми и далавери като буферния паркинг нещо добро направили за града ,а господин кумонист влезе в дирите на предния и го задмина вдигна ни данъците е и заплатата си че не ти стига за к..ви ,а града кучета го яли всички улици пропадат след водния проект сега очаквам кохортата ти от канцеларски плъхове на хранилка да ме захапе и не реви че пари няма само единия буферен паркинг прави 50 бона на ден и ти го хариза на хората на тиквун дано ти стигнат сребърниците за който си продаде душата хубавец всички сме много за малко на тоя свят и е важното да сме добри хора но между крадци като вас сме много малко
  • 4
    13
    Пънчо Миндилов
    Пари за ремонти не останаха след като си наех цял отбор манафи да ме правят на еколожка. Ремонт да прави следващия кмет. И да не питате къде изчезна кредита който общината тегли за ремонт и парите отпуснати от държавата както и евросубсидията предвидена в проекта за ремонт на улиците, всичко се обърна в манафи.
  • 3
    12
    Сашо
    Боже, кога ще ни избавиш от тази измет ? Ако не бяхме овце, досега да сме ги измели от НС и Общината !
  • 5
    11
    Здрасти
    Клоуни, вие подигравате ли се с русенци? Градът е унищожен от вашата некадърност, а сега ще стане и по -лошо. Една фирма кандидат е като без конкурс. Не ви е срам!
  • 17
    10
    ВиК и Топлофикация
    като асфалтирате звъннете да почнем копането пак
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари