Саксофонистът на Рей Чарлс идва в Русе

0
Крейг Бейли представя оригинална музика в „Макс Клуб“
Крейг Бейли представя оригинална музика в „Макс Клуб“

Крейг Бейли представя оригинална музика в „Макс Клуб“

20 юли – 21:30 часа, Макс Клуб Русе, улица „Александровска“ 84

На 20 юли Русе ще бъде домакин на изключително музикално събитие. В 21:30 часа, в „Макс Клуб“ на улица „Александровска“ 84, ще се проведе концерт на легендарния саксофонист Крейг Бейли. Бейли, който е свирил цели 17 години с великия Рей Чарлс, ще представи оригинална музика, написана и аранжирана лично от него.

Тази вечер ще бъде специално посветена на почитта към Рей Чарлс, като талантливият музикант, чиито умения са процъфтявали близо две десетилетия на една прегръдка разстояние от легендата, ще пренесе русенци в свят на джаз и блус.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари