Съдът остави в ареста Георги Георгиев

0
Окръжният съд в Пловдив отхвърли освобождаването на Георгиев, обвинен в тежки престъпления срещу Дебора
Окръжният съд в Пловдив отхвърли освобождаването на Георгиев, обвинен в тежки престъпления срещу Дебора Снимка: БТА

Окръжният съд в Пловдив отхвърли освобождаването на Георгиев, обвинен в тежки престъпления срещу Дебора

Пловдивският окръжен съд постанови Георги Георгиев да остане в ареста по делото на Дебора Михайлова от Стара Загора, съобщиха от съда. Георгиев е обвинен в извършване на телесна повреда, принуда и заплаха с убийство срещу 18-годишната Дебора. В края на юли месец, първоинстанционният съд промени мярката му за неотклонение от "задържане под стража" на "домашен арест", но прокуратурата обжалва решението пред Окръжен съд - Пловдив в предвидения по закон срок. Решението на окръжните магистрати е окончателно и не може да бъде обжалвано или протестирано.

Също така, трябва да се отбележи, че Районен съд - Пловдив в края на юли измени мярката на Георгиев, като се позова на значителния период от време, през който подсъдимият беше под най-тежката мярка.

Процесът ще продължи с ново съдебно заседание на 12 септември, когато ще бъдат изслушани още трима свидетели и ще започнат разпитите на някои от вещите лица, участвали в разследването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари