Събират подписка в Ново село заради проблеми с тока

1
Жителите на селото настояват за бързи действия от "Електроразпределение Север" АД
Жителите на селото настояват за бързи действия от "Електроразпределение Север" АД

Жителите на селото настояват за бързи действия от "Електроразпределение Север" АД

Жителите на село Ново село, област Русе, предприемат решителни действия срещу честите проблеми с електрозахранването в населеното място. Инициативен комитет, сформиран в края на септември, организира подписка в подкрепа на жалба до "Електроразпределение Север" АД (известно като Енерго Про) относно множеството токови удари и прекъсвания на електрозахранването.

Масова подкрепа за инициативата

Марина Йорданова, представител на инициативния комитет, съобщи за значителния интерес към подписката: "Вчера и днес събрахме общо 176 подписа, с които да подкрепим жалбата към Енерго Про или както е юридическото наименование – Електроразпределение Север АД."

Продължаване на кампанията

Йорданова обяви, че събирането на подписи ще продължи: "В сряда – 23.10. от 9:30 до 12:00 часа ще бъдем отново на площада. Моля всеки, който има желание да подкрепи инициативата и да заяви своята позиция, да заповяда."

Условия за участие

Организаторите уточняват условията за участие в подписката:

  • Изискват се само имена и адрес в Ново село
  • Не се събират други лични данни
  • Всеки пълнолетен жител може да се подпише еднократно
  • Няма ограничение за броя участници от едно домакинство

Тази гражданска инициатива подчертава сериозността на проблема с електрозахранването в село Ново село и демонстрира решимостта на жителите да търсят решение чрез официални канали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари