"С любов към българското" превзема центъра на Русе

5
Над 20 павилиона с родна продукция очакват посетители
Над 20 павилиона с родна продукция очакват посетители Снимка: Община Русе

Над 20 павилиона с родна продукция очакват посетители

От 23 до 28 септември 2024 година централната улица "Александровска" в град Русе ще се превърне в притегателен център за любителите на българските стоки и занаяти. Националното изложение "С любов към българското" ще се проведе на отсечката между улица "Майор Атанас Узунов" и Паметника на Альоша, предоставяйки възможност на посетителите да се докоснат до автентични български продукти.

Над 20 павилиона ще представят богата палитра от стоки, произведени от родни производители. Сред предлаганите артикули ще бъдат традиционни български дрехи и обувки, ръчно изработени бижута, сезонни стоки, подходящи за есенния сезон, както и био продукти от различни региони на страната. Особен акцент ще бъде поставен върху ръчно изработените предмети, които ще демонстрират уменията и креативността на българските занаятчии.

Изложението е чудесна възможност за жителите и гостите на Русе да подкрепят местните производители и да се снабдят с качествени български стоки. То също така ще допринесе за популяризирането на традиционните занаяти и ще насърчи интереса към родното производство.

Това есенно издание на "С любов към българското" се очаква да привлече значителен интерес, като се има предвид централното разположение на изложението и разнообразието от предлагани продукти. Организаторите от Община Русе се надяват събитието да стимулира местната икономика и да укрепи връзките между производители и потребители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари