Ружа Игнатова се издирва в Атина

2
Обявена награда от 5 милиона долара за откриването кралицата на криптовалутата
Обявена награда от 5 милиона долара за откриването кралицата на криптовалутата

Обявена награда от 5 милиона долара за откриването кралицата на криптовалутата

Гръцките медии публикуват подробни материали за българката, издирвана за участие в една от най-големите схеми за измами в света.

Медиите в Гърция съобщават обширно за обявената от Съединените щати награда от 5 милиона долара за откриването на Ружа Игнатова, известна като кралицата на криптовалутата. Българката е издирвана от ФБР за участието ѝ в една от най-мащабните схеми за измами в света.

Под заглавието "Ружа Игнатова се издирва в Атина", няколко централни гръцки издания публикуват днес информация за българката, която е сред най-издирваните престъпници от американските власти. Наградата от 5 милиона долара, предложена от Съединените щати, предполага, че американските власти имат информация, че кралицата на криптовалутата е жива, отбелязват в своите коментари медиите в южната ни съседка.

В обширните материали, публикувани в гръцката преса, се описва подробно цялата дейност на Ружа Игнатова и създаването на финансовата пирамида OneCoin, която измами милиони хора по света. Освен това, медиите разкриват връзките ѝ с грък, ръководил разпространението на наркотици на Балканите.

Изданията публикуват няколко снимки на Игнатова, но предполагат, че ако тя се укрива в Гърция, вероятно е с нова самоличност и променен външен вид след няколко пластични операции. Според медиите, толкова издирван човек не би се укривал по островите, където през зимния сезон хората се познават и всяко ново лице би направило впечатление.

Най-вероятното място, където Ружа Игнатова може да се укрива, според гръцките медии, е столицата Атина. Именно там тя изчезва преди 5 години, което води до предположението, че тя може да се е завърнала в същия район.

Обявяването на награда от 5 милиона долара от страна на американските власти е част от глобалните усилия за откриване на Ружа Игнатова и разобличаване на нейните престъпни дейности. ФБР продължава да разследва случая, като приканва всеки, който има информация за местонахождението ѝ, да се свърже с тях.

Въпросът за Ружа Игнатова продължава да бъде в центъра на международното внимание, като нейното откриване ще бъде значителен удар по световната престъпност и измамните схеми, свързани с криптовалутите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари