Рускиня ухапа полицай в Стражица

0
Арестуваха руска гражданка за хулиганство след нападение над полицай
Арестуваха руска гражданка за хулиганство след нападение над полицай

Арестуваха руска гражданка за хулиганство след нападение над полицай

В малкия град Стражица, област Велико Търново, се разигра необичаен инцидент, който привлече вниманието на местните правоохранителни органи. На 16 септември 2024 година, в ранния следобед, полицейски екип бе изпратен да провери сигнал за възникнал скандал в едно от преходните жилища в града.

Според информация, предоставена от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - Велико Търново, в 14:00 часа полицейски служители са пристигнали на място, за да разследват оплакване за нарушаване на обществения ред. При пристигането си те са се сблъскали с неочаквана ситуация, включваща 37-годишна жена с руско гражданство, която пребивава постоянно в България.

Свидетели на инцидента съобщават, че жената е демонстрирала агресивно поведение, като е извършвала действия, които грубо са нарушавали обществения ред. Ситуацията е ескалирала, когато тя е оказала съпротива срещу полицейските служители, които са се опитвали да въдворят ред.

Най-шокиращият момент от инцидента настъпил, когато жената, в опит да се противопостави на ареста, е ухапала по ръката един от полицаите. Този акт на агресия срещу представител на закона допълнително е усложнил ситуацията и е довел до незабавното ѝ задържане.

В резултат на инцидента, в Районното управление на полицията в Стражица е образувано досъдебно производство. Жената е обвинена в престъпление по член 325, алинея 2 от Наказателния кодекс, който се отнася до случаи на хулиганство, съпроводено с оказване на съпротива срещу орган на властта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Хохълска пизда
    Цялата им нация на усраинците са такава измет,да си гният на фронта,добре че нямат почти никакви почитатели у нас като изключим едни около 4%-та ДеБил-ПеПеруги
  • 2
    6
    Българин
    До 5 Напълно си прав,запознат бесарабски гей - защо тези усраински отпадъци не са на фронта да бранят бандеронацизма,а са тук да хапят полицаи ? Да ходят да хапят чеченците за рязаните хуйове като са толкоз смели
  • 3
    5
    Запознат бесарабски гей
    Най вероятно е била от УСраински произход,там са толкова изпаднали,че ядат хора - не могат да преживеят,че губят войната и киевското им фюрерче скоро ще гние на някой стълб провесен
  • -4
    4
    Българин
    До 3 Да си заминават всички руснаци в руслямистан. Какво дирят тук в държава от Запада, след като подкрепят цар путак?!
  • 6
    3
    12345
    А когато циганка удря полицай или украинка шофира пияна никога не пишете циганка или украинка. Сега обаче се подчертава че Рускиня е лошата. Като ги знам родните тюфлеци полийсмени едва ли е постъпила толкова зле. Моля Дунавмост да описва всички етноси точно и ясно както е реда.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари