Руски обстрел отне живота на две жени в Херсон

0
Жилищна сграда попадна под огъня
Жилищна сграда попадна под огъня Снимка: Херсонска областна военна администрация

Жилищна сграда попадна под огъня

Трагичен инцидент се разигра в южния украински град Херсон. Руските военни сили извършиха обстрел върху жилищен квартал, в резултат на който загинаха най-малко две жени. Информацията бе потвърдена от регионалната прокуратура на Херсонска област чрез съобщение в платформата "Телеграм".

Хронология на събитията

Според официалните данни, атаката е осъществена на 14 октомври 2024 година около 18:50 часа местно време. Снаряд е поразил жилищна сграда в един от кварталите на града, причинявайки смъртта на две цивилни лица от женски пол.

Регионалната прокуратура незабавно е започнала досъдебно производство по случая, за да се установят всички обстоятелства около трагичния инцидент.

Нощна атака срещу пощенска станция

В допълнение към вечерния обстрел, руските сили са извършили и нощна атака срещу пощенска станция в град Херсон. Подробности за щетите и евентуални жертви от тази атака все още не са оповестени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Запознат
    Руски едва ли,по скоро бандеронацистите отново са обстрелвали цивилни украински граждани. Поредните жертви,които ще тежат на сметката на Наркоман Зеленски
  • 2
    1
    ВИЦ НА ДЕНЯ
    Пропагандата на запада доведе до крах на запада! Западът е западнал дотолкова, че основни негови ценностти са смяната на пола, насилствено пропагандиране на деца за задължителна тяхна смяна на пола, поддръжка на наркоман-президент, задължително затваряне на електромощности, задължително избиване на животни в цял ЕС с цел насилствено прокарване на другата им глупава идея за замяна на месото с червеи и със скакалци... уСраинският президент е нелегитимен, той е узурпатор и е диктатор! Насрочи избори, а не само на се шляеш!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари