Русенци слушат "Голямата руска музика" на сцената на Държавната опера

0
На 28 септември, в зала "Опера", тенорът Георгиус Филаделфевс ще разкрие музиката на Средиземноморието в своя моноспектакъл "Медитеранео"
На 28 септември, в зала "Опера", тенорът Георгиус Филаделфевс ще разкрие музиката на Средиземноморието в своя моноспектакъл "Медитеранео"

 Богата и разнообразна концертна програма, включваща "Голямата руска музика", музика от Средиземноморието и незабравими мелодии от американското и европейското кино, ще представи на три сцени в три дни Държавната опера-Русе. Началото ще бъде поставено на 26 септември, от 19.00 часа в зала "Филхармония", където публиката ще се срещне с "Голямата руска музика" на известните руски композитори Мусоргски, Бородин,Чайковски, Глазунов и Прокофиев. 

На 28 септември, в зала "Опера", тенорът Георгиус Филаделфевс ще разкрие музиката на Средиземноморието в своя моноспектакъл "Медитеранео".

На 29 септември в "Канев център" любителите на филмовата музика ще се насладят на незабравими мелодии от американското и европейското кино в изпълнение на Русенската филхармония със солист Чавдар Вълков /цигулка/ и под диригентството на Владимир Бошнаков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари