Русенци масово разчистват старите си електроуреди

4
Специализирана услуга помага на русенци да се освободят от старите си електроуреди
Специализирана услуга помага на русенци да се освободят от старите си електроуреди

Специализирана услуга помага на русенци да се освободят от старите си електроуреди

В сезона на лятото, когато мнозина правят ремонтни дейности и разчистват дома си от ненужни вещи, все повече русенци избират да се разделят със старите си електроуреди. Тези устройства, които вече не са в употреба, често са съхранявани "за всеки случай". Но сега, благодарение на специализирана услуга, която се предлага чрез национален телефон 0800 14 100, те могат да бъдат извозени безплатно и безопасно.

Много хора предпочитат да използват тази услуга, вместо да оставят непотребните уреди до контейнерите за отпадъци. Екипът на фирмата, ангажирана с услугата, посещава адреса на заявителя, изнася уредите и ги транспортира за правилно третиране. Заявките се изпълняват по предварително изготвен график, като в зависимост от натовареността, времето за изчакване може да бъде около седмица. За удобство на клиентите, екипът уведомява за времевия диапазон на посещението един ден по-рано, предава Русе Медиа.

Фирмата обяснява, че при производството на електроуреди и техните компоненти се използват над 1000 вида материали, включително токсични вещества като хлорирани разтворители, бромирани забавители на горене, PVC, тежки метали и различни пластмаси и газове. Неправилното третиране на тези уреди може да представлява сериозна заплаха за здравето на хората и околната среда.

С предоставянето на тази услуга, фирмата не само помага на гражданите да се освободят от старите си уреди, но и допринася за опазването на околната среда, като осигурява правилното им третиране и рециклиране.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Orthodox
    Няколко пъти съм ползвал услугите им през годините, като последния път през тази година се организирахме целия вход, насъбрахме старите и ненужни уреди от целия вход в едно служебно помещение на входа и хората от Макметал ги взеха наведнъж. Имаше по няколко стари перални, хладилници, печки, бойлер, компютри, принтери, монитори и един куп по-дребни уреди. Ползата е двойна - разчистихме си апартаментите, стълбището, тавана и мазите от старите боклуци, които ги задръстваха (сега "се диша по-леко"), а от друга страна тези неща не отидоха на сметището да мърсят околната среда, а ще се превърнат в нещо ново и полезно. Струва си.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...