Русенският университет приема над 1600 студенти държавна поръчка

1
Особено популярни са специалностите в областта на здравеопазването
Особено популярни са специалностите в областта на здравеопазването

Особено популярни са специалностите в областта на здравеопазването

Русенският университет се подготвя да приеме над 1600 студенти по държавна поръчка през предстоящата академична година. Висшето учебно заведение предлага обучение по 50 различни специалности, разпределени в 23 професионални направления.

Доц. Юлиян Ангелов, ръководител на сектор "Прием нови студенти", изрази удовлетворение от напредъка по изпълнението на заявката за прием, който върви по-добре от очакваното. Особено силен интерес има към специалностите в направлението "Обществено здраве и здравни грижи", сред които са медицинска сестра, акушерка и лекарски асистент, предаде КИС 13.

Новата академична година в Русенския университет ще започне на 16 септември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    перспектива
    Скоро ще бъдем една от най-тъпите нации в света!
  • 1
    11
    Перспектива
    Скоро щели да го преименуват на почетно павликенско селскостопанско училище по тракторни науки с възможност да прерасне в селскостопанска академия с почетен председател павликенския капацитет и със заместници синът и снахата, а секретар на кабинета - съпругата. Те това се казва училище, на което могат да завидят всички западни университети. Ашколсун!
  • 1
    10
    до 5
    Викаш друго си беше ДАШ-а!😁😁😁
  • 0
    9
    Русенец
    До 8 Това е миризливото старозагорско лайно(коментар номер5), което от 30 години завижда на Русе. След този коментар, очаквам да започне да величае коптора ески заара-циганската миньорска спалня от подножието на Ахмак баир.
  • 4
    8
    До 5
    Като си толкова отворен и споменаваш техникумите от онова "мракобесно" време, може ли да се досетиш на какво се дължи сегашното "идеално" положение? А междувременно, днес се навършват 50 години от пускането на атомната ни централа в действие. Само 30 години от "преврата на 9 септември", малка България успява да направи първата атомна централа в тази част на Европа. А сега 35 години демокрация и преход сме с най-скъпата ел. енергия в Европа. Е?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Ихууу
    Бесарабския хуйсмук мухахахахаа се прави на българин ама е долен цигански гейтак и куросмук като Путин!
  • Българин
    Всички истински българи казваме кур за Говнояд Путин и неговите слуги от Палестина, да им еба путката майна! Слава на народа...
  • Мухахахахаха
    Бесарабският хуйолап мартинчо пак се прави на българин с коментар 2 а всъщност е циганин куролап мухахахахаа
  • Българин
    Всички истински Българи казваме КУР за ИЗСраел - слава на народа на Ливан и смърт за слугите на ционизма!
  • НевДенков
    Аз се надявам да ме наебат,всички ДеБил-ПеПерасти на това чакаме!