Русенските рибари обичат удобствата

8
Домашен уют на пясъка: Неочаквана гледка изненада русенци край Дунав
Домашен уют на пясъка: Неочаквана гледка изненада русенци край Дунав Снимка: Facebook

Природа и комфорт се сблъскват на брега на река Дунав

Необичайна гледка привлече вниманието на жителите на Русе през изминалите дни. На брега на река Дунав, сред природната красота на крайречната зона, се появиха два фотьойла, поставени директно на пясъка.

Снимка на тази странна сцена бързо се разпространи в социалните мрежи, предизвиквайки множество коментари и реакции. Теодор Тодоров, член на групата "Русенските рибари" във Фейсбук, сподели кадъра с ироничното заглавие: "Русенските рибари обичат удобствата".

Публикацията предизвика оживена дискусия сред местните жители. Някои изразиха загриженост за околната среда, докато други видяха хумор в ситуацията. Васил Маринов припомни подобен случай от миналото: "Преди няколко години в Тутракан имаше и хладилник, оставен на брега", разкривайки, че подобни явления не са изолиран инцидент в региона.

Атанас Георгиев използва случая, за да повдигне въпроса за нуждата от по-добра инфраструктура по крайбрежието: "Трябва навсякъде да има удобство и най-вече контейнери и тоалетни", посочвайки необходимостта от подобрения в зоните за отдих край реката.

Георги Паунов шеговито отбеляза потенциалните последици от променливото ниво на реката: "ЕКСТРА като качи ДУНАВ 50 сантиметра. И във водата", намеквайки за възможността мебелите да бъдат отнесени от водата при покачване на нивото ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Gatanka
    Къде го най отявления бракониер Теодор Тодоров,на Църквата Мамба,бракониера. Най големия бракониер,дето носи риба на Дърт Миризлив Миришещ Черен Брадясъл Брадат Козел Миришещ Миризлив Миришещ Черен Брадясъл Женски Хормонален ДМЧ и на Кънчо Кармака . Да но им преседна контрабандната риба ,да пукнат дано.
  • 1
    4
    Гражданина
    А иначе ония с джетовете , изключително много замърсявали ,да ама не след всяко приключване на пофтата,лично съм ги виждал като събират боклуци ,дори и да не са техни ,иначе ония пиянки викат медийи плюят срещу тях . Ако ги пита някой колко риби са пуснали да зарибят в дунава през целия си живот ,отговора ще бъде 0000. Олигофрени
  • 2
    3
    123
    Веднага отивам за 5 л. бензин. поделям им го и им драсвам клечката. Не е приятна опция но със сигурност няма да се озоват в делтата на реката сред тръстиките. И в района на Русе, 95% от "рибарите" са просто едни слабоумни, примати алкохолици и месари, готови да смелят и дребни попчета на кайма за да се нагрухат с нещо.
  • 2
    2
    Румен Минев
    Повечето русенски рибари много замърсяват Дунавският бряг гражданите също за съжаление.
  • 14
    1
    Силостренски рибар
    Като се вдигне нивото фотьойла ще дойде и до силистренските рибари
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари