Русенски таланти се включиха в националния баскетболен лагер

2
Георги Минков влиза в треньорския щаб на националния отбор до 14 години
Георги Минков влиза в треньорския щаб на националния отбор до 14 години Снимка: СКБ Дунав Русе 2020

Георги Минков влиза в треньорския щаб на националния отбор до 14 години

Регионалният лагер на националния отбор по баскетбол за младежи до 14 години стартира на 13 септември 2024 година в спортен комплекс "Дунав" в град Русе. Двама талантливи възпитаници на Спортното училище в крайдунавския град - Бенан Мехмедов и Никола Димитров, получиха престижната покана да се включат в подготовката на националите.

Георги Минков, един от треньорите на Спортен клуб по баскетбол "Дунав - Русе - 2020" и бивш дългогодишен капитан на мъжкия отбор "Дунав", ще бъде част от треньорския щаб на националния лагер. Това е поредното признание за работата на русенските специалисти в развитието на млади таланти.

В ход е и амбициозен проект за възраждане на мъжкия баскетбол в Русе. Спортен клуб "Дунав - Русе - 2020" планира да регистрира мъжки отбор, който да върне града на баскетболната карта и да даде възможност на любителите на играта да се насладят на мачове от висок клас.

Ръководството на клуба изразява своите пожелания към младите таланти за здраве, упоритост и максимално оползотворяване на предоставената им възможност за развитие на национално ниво.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари