Русенски студенти проведоха серия от срещи с учители

0

Третокурсници от специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика" се срещнаха с русенски преподаватели

Студенти третокурсници, обучаващи се в специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика" в Русенския университет „Ангел Кънчев", проведоха серия от срещи с учители от русенски училища. Те бяха организирани във връзка с изучаваната от студентите дисциплина „Целодневна организация на учебния процес в началното училище".

Студентите имаха възможността да почерпят от опита на Павел Пенчев и Петя Калчева, учители ГЦОУД (Годишна целодневна организация на учебния процес в началното училище) от ОУ „Братя Миладинови", и Пресияна Димитрова, учител ГЦОУД в СУ „Васил Левски". Учителите споделиха добри практики, дадоха насоки и съвети на бъдещите педагози, които ще им послужат в пряката им работа с учениците, съобщиха от Русенския университет.

В края на лекциите Павел Пенчев, Петя Калчева и Пресияна Димитрова получиха покана за друга среща, в която да споделят пред студентите още от своя опит.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари