Русенската опера и "Кикимора" изнасят грандиозен рок спектакъл в Русе

0
Концертът ще бъде под диригентството на Димитър Косев
Концертът ще бъде под диригентството на Димитър Косев Снимка: Facebook

Концертът ще бъде под диригентството на Димитър Косев

На 28 юли (неделя) Русенската опера и рок групата "Кикимора" ще представят концерт-спектакъла "They say rock is dead?" в крайдунавския град. Събитието ще бъде "своеобразен парад на рок химните на всички времена", с участието на голям състав и специални симфонични аранжименти.

Концертът ще бъде под диригентството на Димитър Косев и ще включва изпълнения от солисти, хор и оркестър на Русенската опера. Основателят и ръководителят на рок група "Кикимора", Николо Коцев, коментира: "Това, което сме подготвили за русенската публика, е един спектакъл, бих го нарекъл бисер, който трябва да чуят не само русенци. Концерт, включващ най-ярките песни на най-ярките групи от миналия век. Подбран е доста шарен репертоар, чиято цел е ревниво да запазим силата, романтизма и могъществото на рок музиката."

Сред изпълняваните песни ще бъдат хитове на световноизвестни групи като Led Zeppelin, Van Halen, AC/DC, Guns N' Roses, Chicago, Foreigner, Queen, Rainbow, Uriah Heep и Bon Jovi. Коцев допълни, че много от песните в оригиналния си вид не включват хорови партии, които са добавени специално за този спектакъл.

Този грандиозен концерт обещава да бъде събитие, което не само почитателите на рок музиката, но и всички любители на качествена музика не бива да пропускат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари