Русенска линейка катастрофира на разклона за Исперих

0

Камион, кола и автомобилът на "Медика Кор" се удариха на главния път

Катастрофа затвори главния път Варна - Русе.

Днес около 13:40 часа катастрофа между камион, лек автомобил и линейка затвори за движение главния път Варна - Русе. Инцидентът се случи на Исперихското кръстовище, съобщиха от разградската полиция.

Линейка на "Медика Кор" - Русе, управлявана от 65-годишен шофьор и превозваща 64-годишен мъж и 53-годишна жена, се движела по главния път в посока Русе. В същото време товарен камион, шофиран от 33-годишен мъж, изчаквал на знак "Стоп" за да извърши маневра "завой наляво".

55-годишна жена, управляваща лек автомобил "Ситроен С4" и идваща откъм Разград, отнела предимството на линейката, която се движела по главния път, и я ударила. В резултат на удара линейката се блъснала в камиона.

При сблъсъка са пострадали водачът на линейката и пътуващата с него 53-годишна жена.

В момента на местопроизшествието се извършва оглед, а движението в района на катастрофата се регулира от екипи на "Пътна полиция".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Мария
    Човешки животи спасяват линейките, а това е най-добрата кардиологична болница в Северо-източна България. Или е отивала, или се е връщала от спешен случай. Дано да се възстановят пострадалите бързо! Простотията у нас не свършва...
  • 3
    2
    До 1
    А не се ли замисляте, че тези хора са се нуждаели от спешна помощ. Едва ли ще разхождат линейка за да обира пациенти. Дори децата знаят, че линейката е за СПЕШНИ случаи.
  • 0
    1
    д-р
    Истина ще излезе,че ги обирали по селата и уж им слагали стендове но Бахов да разследва
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари