Русенска фирма ще участва в строителството на новия стадион на ЦСКА

0
Новият стадион на ЦСКА ще има 16 000 седящи места
Новият стадион на ЦСКА ще има 16 000 седящи места

Съоръжението ще отговаря на най-високите изисквания на УЕФА

Футболният клуб ЦСКА - София прави решителна крачка към модернизацията на своята спортна инфраструктура. Новият стадион на "армейците" ще бъде с капацитет от 16 000 седящи места и ще отговаря на най-високите стандарти на Съюза на европейските футболни асоциации (УЕФА).

Проектът за изграждане на новото съоръжение включва участието на водещи български компании. Сред тях се отличава русенска фирма, която ще изработи стоманените конструктивни елементи за скелета на стадиона. Тези елементи ще бъдат произведени извън територията на парк "Борисова градина" и впоследствие транспортирани и монтирани на място. Този подход е в съответствие със съвременните тенденции в реконструкцията на подобни спортни обекти, като позволява по-ефективно и бързо изпълнение на строителните дейности.

Главен изпълнител на проекта е "Главболгарстрой" - една от най-големите строителни компании в България и Югоизточна Европа. Фирмата има богат опит в реализацията на мащабни държавни проекти, което гарантира високо качество на изпълнение.

Амбициозната цел на ЦСКА е новият стадион да получи най-високата, четвърта категория на УЕФА. Това ще позволи на съоръжението да отговаря на всички текущи и бъдещи изисквания на европейската футболна централа, осигурявайки възможност за провеждане на международни мачове от най-високо ниво.

Реализацията на този проект ще даде нов тласък на развитието на българския футбол, предоставяйки на феновете на ЦСКА модерна и комфортна среда за наслада от любимата им игра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Мухахахахаха
    До 1 Прав си,няма по голяма машина за фалшиви новини или говно-вини както са известни,от Фесбук.Всеки куросмук от бесарабски произход трябва да иде на фронта да се види лично как добре вървят бандеронацистите с по 100-200 моГилизирани на ден от славната руска армия!
  • 3
    4
    Запознат
    До 3 Много добре знам, че Дунавмост и RT и "Россия Сегодня" са един дол дренки, поради което точно тук пиша тези коментари.
  • 0
    3
    До 2
    Нещо се обърка, пич, тотално изплиска легена; Дунавмост и RT и "Россия Сегодня" са един дол дренки ако случайно не си го проумял...
  • -1
    2
    Мухахаха
    До 1 А медии като RT и "Россия Сегодня" ли очакваш да ни поднасят "другата гледна точка" - "Само луди хора, лишени от морал, могат да допуснат, че Русия има намерение да нападне Украйна. Това заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова пред телевизионния канал Rete4" Добре, че "Мета" им би шута и ги разкара от Свободният свят. Ако ти липсват, заминавай за мАЦква, там ще им се кефиш на воля с останалите азиатски примати.
  • 5
    1
    Медиапул
    В хибридни псевдомедии като таз освен изкривена информация може да е открие и безсмислено повтаряща се статия като таз...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари