Русенка стана Пътен полицай на годината сред дамите

2

В отборното класиране при жените първото място също е за тима на ОДМВР - Русе

Румен Евтимов от СДВР е тазгодишният Пътен полицай на годината. Негови подгласници са Георги Янев от отбора на Ямбол и Елизар Илиев от Габрово.

На първо място в отборното класиране при мъжете на тазгодишното състезание се нареди отборът на ОДМВР - Габрово, следвани от отборите на ОДМВР - Шумен и ОДМВР - Ямбол.

Жените също демонстрираха забележително представяне. В индивидуалното класиране първото място бе спечелено от Кристина Игнатова, представителка на ОДМВР - Русе, а на второ и трето място се наредиха Иваниела Христова от ОДМВР - Ловеч и Йоана Йорданова от ОДМВР - Шумен.

При женските отбори, първата позиция зае тимът на ОДМВР - Русе, следвани от колежките си от Ямбол и Стара Загора.

Церемонията по награждаването се състоя снощи, като награди бяха връчени не само на победителите в тазгодишното състезание, но и на бивши началници на „Пътна полиция“, както и на всички победители от предишни години. Допълнително бяха отличени и организациите, които оказаха помощ в провеждането на конкурса тази година.

Министърът на вътрешните работи Атанас Илков подчерта значимостта на избора на град Панагюрище за домакин на събитието. „Изборът на Панагюрище не е случаен – този град има не само богата история, но и 30-годишна традиция с Националния конкурс. Освен това, Панагюрище символизира революционност, от която имахме нужда, за да подобрим ситуацията с пътнотранспортния травматизъм. Да, до момента имаме 57 по-малко загинали, но това не трябва да ни успокоява, а напротив – да ни мотивира да продължаваме усилено в тази посока“, заяви министър Илков по време на церемонията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари