Русенка краде от незаключени апартаменти в центъра на Русе

0
Служителите на Първо РУ задържаха две жени за кражби в Русе
Служителите на Първо РУ задържаха две жени за кражби в Русе

Служителите на Първо РУ задържаха две жени за кражби в Русе

Полицията в Русе успя да разкрие и задържи две жени, извършили поредица от кражби в града. Служителите на Първо районно управление (РУ) се натъкнаха на случаи, които разкриват криминалната дейност на 62-годишна русенка и 29-годишна нейна съгражданка.

62-годишната жена е уличена в извършването на кражба от витрина на златарско ателие, разположено на булевард „Цар Освободител“. Случаят се е разиграл на 19-ти миналия месец, когато тя е успяла да открадне златна гривна на стойност 1500 лева. Полицията е успяла да идентифицира и задържи извършителката, която сега е подложена на разследване.

Втората уличена в престъпление е 29-годишна жена, също от Русе, която е замесена в множество други кражби. Според информацията, подадена от Първо РУ, тя е свързана с общо 10 сигнала за кражби, които са постъпили в районното управление през този и миналия месец.

Сред обектите на нейните кражби са кутия с дарения, която е била открадната от сладкарница, разположена в централната част на града, дамска чанта от жена пред входа на блок, както и няколко портмонета от служителки в заведения за хранене и магазини. Тя е отнела и други ценности, включително портмонета и чанти от незаключени апартаменти в централната част на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Осман
    Обидил си жената. Нарекъл си я госпожо. Явно е била Другарка.
  • 1
    3
    Знаете ли
    Минаха сигурно 15 години от тогава /ако не и повече/. Спирка на централна ЖП гара, Как пък имаше наплив в него момент, но ми направиха впечатление младеж и три циганки, впрочем бели и с боядисани в червено коси. Нарочно останах на опашката. Видях я как бърка в чантата на жена която се качва. Стиснах я за врата с цялата си сила. "Госпожо, крадат ви". Знаете ли какво стана? Госпожата ме изгледа с презрение. Никога няма да го забравя това. Вече и да дерат някой жив пред очите ми - с гръб бях, нищо не видях.
  • 1
    2
    оня
    Вероятно, мръсна гадна циганка.
  • 28
    1
    Днес
    Покажете лицата им. Хората трябва да се пазят
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари