Русенка благодари на полицай от РУ - Тутракан за оказана помощ на пътя

2
Жената пътувала от Русе за Силистра и малко преди Тутракан спукала гума
Жената пътувала от Русе за Силистра и малко преди Тутракан спукала гума Снимка: ОДМВР - Силистра

Жената пътувала от Русе за Силистра и малко преди Тутракан спукала гума

В социалните мрежи набира популярност историята на жена, която благодари на пътен полицай от РУ - Тутракан за оказана помощ на пътя. Публикацията за броени часове получава широк отзвук, а за случая информират и от Областната дирекция на МВР - Силистра.

Инцидентът се случва в неделя, когато жената пътува от Русе към Силистра с болната си майка. Малко преди да стигне до Тутракан, автомобилът ѝ спуква гума, което създава сериозни затруднения на пътя.

„Бях изключително притеснена от ситуацията“ – споделя жената в своята публикация. „Точно тогава зад нас спря полицейски автомобил. Искам да изкажа огромната си благодарност на полицай Здравко Стоянов, който незабавно ни се притече на помощ и бързо реши проблема. Благодаря Ви много, полицай Стоянов! Нека има повече хора като Вас.“

Постъпката на полицая предизвика вълна от положителни коментари от страна на гражданите, като някои от тях пишат: „Поздравления“, „Респект“, „Браво на човека, трябва да се учим от такива хора.“

Макар самият пътен полицай да определя помощта като рутинна част от работата си, неговото действие не остава незабелязано и от ръководството на ОДМВР - Силистра. Старши комисар Мартин Недялков, директор на дирекцията, изразява своята благодарност за проявените човещина и съпричастност. В знак на признание полицай Здравко Стоянов ще бъде награден с "Писмена похвала" за отличната си реакция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    1
    Ай сиктир!
    Ама това полицай ли е? Прилича ми на брадясал талибанин?!!!! Или може би греша – турски циганин?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари