Русенец завоюва златото на Olympia Amateur Portugal

3

Светлозар Белчев триумфира на международен турнир по културизъм

Русенецът Светлозар Белчев постигна изключителен успех на международната сцена, като завоюва първото място в категория културизъм до 70 килограма на престижния турнир Olympia Amateur Portugal. Този значим успех не само утвърди Белчев като водещ атлет в своята категория, но и донесе гордост на неговия роден град Русе.

Успехът на Светлозар Белчев е резултат от години на упорити тренировки, дисциплина и отдаденост на спорта. Въпреки предизвикателствата, с които се е сблъсквал, Белчев е успял да преодолее всички препятствия с решителност и непоколебимост. Неговата победа на Olympia Amateur Portugal е доказателство за това, че трудът и постоянството винаги се възнаграждават.

Генади Ляев, на когото Белчев отдава специални благодарности, е неговият треньор и ментор, който му е помогнал да усъвършенства техниката си и да постигне върхова форма.

Турнирът Olympia Amateur Portugal е едно от най-престижните събития в света на културизма, събиращо участници от цял свят. Победата на Белчев в категорията до 70 килограма е значим успех за българския културизъм и доказателство за високото ниво на подготовка и талант на нашите атлети.

Русе може да се гордее със своя шампион, който не само представлява града на международната сцена, но и вдъхновява младите поколения да следват мечтите си и да се стремят към върхови постижения. Светлозар Белчев е пример за това, че с правилната мотивация и подкрепа, всяка цел е постижима.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Защо така, бе?!
    Не съм фен на този тип спорт или каквото е там, но това не ми пречи да оценявам постиоението на човека и труда, който стои зад него...Защо тази злоба и цинизъм у някои нещактници, недоумявам. С такива хора живеем заедно, затова и животът ни е такъв - мизерен...
  • -3
    7
    Запознат
    До 6 Само русофилистик може да изтропа този русофилистичен бълвоч
  • 2
    6
    циганин или негър?
    Ооооооо, и на тоя шебек Кокорчо веднага би му отворил аналната чакра, ако му падне! Нежно ще го люби до зори, па може и шеф на НАП да го направи, да са двойка държанки със СпецоFF!
  • 0
    5
    оня
    Галине, а сложи поне една запетайка, а за Светльо не се кахъри.
  • 0
    4
    Галин
    Нищо не става от тези шматки напомпени с химии и препарати ако осъзнават че заради тези изкуствени мускули си увреждат здравето и ще страдат на стари години ако доживеят малоумници са не виждат ли какво се случва с тези които помпят мускули с химии Рони Колман е все още жив пример
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари