Русенец влиза в затвора за кражба на 3 кубика дърва

0
Шест месеца затвор заради кражба на дърва за огрев
Шест месеца затвор заради кражба на дърва за огрев

Шест месеца затвор заради кражба на дърва за огрев

Русенецът М. бе осъден на шест месеца лишаване от свобода при строг режим за кражба на дърва, извършена в условията на опасен рецидив. Престъплението е извършено на 28 януари 2023 година в град Русе, като М. е отнел три кубически метра нарязани и нацепени дърва от вида „акация“ на стойност 570 лева, без съгласието на собственика и с намерение да ги присвои незаконно.

М. се призна за виновен и постигна споразумение с Районната прокуратура - Русе. Престъплението е квалифицирано по чл. 196, ал. 1, т. 1 във връзка с чл. 194, ал. 1 и чл. 26, ал. 1 от Наказателния кодекс. В резултат на постигнатото споразумение, М. ще изтърпи наказанието си при строг режим, като се приспадне времето, през което е бил задържан.

Причинените имуществени вреди са възстановени, което е взето под внимание при определянето на наказанието. Престъплението е извършено на два пъти, което допълнително утежнява положението на обвиняемия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    М-даааа,
    То е ясно, че този нещастник ще го вкарат в затвора. А Рена Стефанова? Да, да, същата, която искаше да ви става кметица! **** https://www.youtube.com/watch?v=28pi8qLPa2U
  • 2
    4
    Ariel
    Да,така е,то навсякъде армия от боклуци,крадци и гангстери,и правосьдие няма,не работи,дано да започнат да се избиват помежду си,и това ще стане,Герб са прицел,Кухата Габриел,дьржанката арменка, тъпата тиква Боко, Пеевски,пьлен упадьк,идиот след идиот...
  • 7
    3
    Да, Мони
    не е за вярване.Има да чакаш да ги осъдят мега крадците.Аз имам чувството, че това никога няма да се случи.Те са над законите, които сами пишат в полза на себе си.Така е с боклуците
  • 7
    2
    Moni Levi
    Верно,за едни тъпи дьрва, затвор?А и Герб,кога ще ги арестуват,за льжи,кражби,измами,те са гангстери, мафиоти, окрадоха цялата страна,,,,хайде чакаме,,,
  • 22
    1
    Даааа
    Да речем ще си претърпи наказанието за тази незаконна сеч! А тези,които крадат милиони????? Ще видим ли някой от тях в затвора?????
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари