Русенец триумфира на Републиканското първенство по кик-бокс

1

Кристофър Марчев грабна златото на Републиканското по кик-бокс в Панагюрище

Кристофър Марчев затвърди позицията си като един от водещите български състезатели по кик-бокс, като завоюва златен медал на наскоро проведеното Републиканско първенство в град Панагюрище. Талантливият боец демонстрира впечатляваща форма и умения, които му донесоха убедителна победа във финала на категория над 94 килограма в дисциплината "Лайт контакт".

Драматичен обрат в "Кик-лайт" дисциплината

В дисциплината "Кик-лайт" Марчев показа забележителна издръжливост и техника, водейки с 3:0 до последните секунди на мача. Въпреки това, драматичен обрат в самия край на срещата доведе до загуба с 2:1 съдийски гласа. Независимо от този резултат, Кристофър успя да си осигури бронзов медал в тази категория, демонстрирайки своята всестранност и конкурентоспособност.

Това постижение на Републиканското първенство в Панагюрище затвърждава позицията на Кристофър Марчев като един от най-перспективните български състезатели в този динамичен и изискващ спорт. Неговото представяне показва не само физическа подготовка, но и тактическо мислене и психологическа устойчивост - качества, които са от ключово значение за успеха в кик-бокса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    Йордан Йорданов
    Браво!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари