Русенец сигнализира за разбита улица до пазара

0
Русенец сигнализира за разбита улица до пазара
Русенец сигнализира за разбита улица до пазара Видео: КИС 13

Мъжът се жалва от некачествено възстановяване след изкопни работи

По думите на Йордан Драганов, поне от 10 години настилката на улица "Панагюрище" постепенно се руши, заради некачествено възстановяване след изкопни работи.

В началото улицата била в добро състояние, но през годините се разбила заради строителни дейности и влизането на тежка техника, без качествено възстановяване от фирмите, обясниха живущи в района.

Възрастният мъж дори е снимал с телефона си какво се случва с улицата когато вали дъжд – неравностите и дупките се пълнят с вода, образувайки големи локви, а пръстта от разронената настилка става на кал, съобщава КИС 13.

Преди една година Йордан се зарадвал, когато на улица "Панагюрище" се появили хора от Общината. Тогава на улицата обследване направил екип на тогавашния заместник-кмет по строителството, а на следващия ден е дошла и геодезична група, която заснела улицата. Въпреки това ремонт не е извършван.

КИС 13 отправи запитване до Общината за становище по проблема.

От администрацията отговориха, че продължават неотклонно да следват устойчивата си политика на облагородяване на градската среда и в дългосрочен план ще проучат възможностите за ремонт на ул. "Панагюрище".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    my name
    "Устойчивата политика" на безхъберието...никой не ви вява на глупостите.
  • 0
    11
    Путин Хуйло
    Много съм компетентен за паркингите в Германия и Холандия,защото като млад траверс работих там с руски и усраински и анадолски тираджии като клиентела.Но станах вече дърта траверса,мириша лошо и никой не ме поглежда.Затова крада чужди никнеймс,друго не ми остана,от ДПС ми обещаха да ми уредят манаф ама нещо се ослушват,в момента и за мазно кафенце в скута на ПеПеевски нямам....
  • 0
    10
    Путин ми лапа кура
    Путин ми лапа кура и пита какво прави оня кремълски говнар с фалшивия ник на Методи Лашев?! Аз му викам, че е в Германия и Холандия където живее по паркингите на ТИР-аджиите от Украйна и му ремонтират семерингите на задния мост, щото изпускат говна като му го набият дълбоко в сфинктера!
  • 0
    9
    Путин Хуйло
    Фалшивия Методи Лашев лапа руски пишки и му серат от Кремъл в устата. Резултатът е, воня на руски говна като си отвори устата. Четете внимателно и не обръщайте внимание на тая руска курва защото рискувате да се заразите и страдате цял живот от комплекси и биполярни разстройства.
  • 6
    8
    Путин Хуйло
    Аз съм,бай Методи,признавам си - аз съм закъсалия травестит с коментари 1,5 и 6.Не ми пускат тираджиите напоследък,много съм я окъкал.Иначе исках да кажа,че на всички УСраински курви да им еба путката майна. Щаб квартирата на световния тероризъм във Вашингтон трябва да бъде разбита колкото се може по-скоро и лайнетата хохолски курви в България ще измрат сами.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари