Русенец: Нека заедно отпразнуваме безсилието на Община Русе

0
Общината игнорира сигнали за премахване на стар автомобил
Общината игнорира сигнали за премахване на стар автомобил

Общината игнорира сигнали за премахване на стар автомобил

Русенец отправи остра критика към Община Русе за продължително бездействие по проблем на улица "Николаевска".

В емоционален пост, публикуван преди около 3 часа в социалната мрежа, гражданинът иронично призовава за "честване на рожден ден" по повод навършването на една година от началото на "клинченето и мънкането" на общинската администрация относно нерешен проблем в района.

Според публикацията, на 23 септември 2024 година се навършва точно една година, откакто от Община Русе започнали да отлагат решаването на проблем, свързан с така наречения от автора "барутник" по улица "Николаевска".

Проблемът датира от две години, но общинските власти продължават да не предприемат необходимите действия за отстраняването му.

"Здравейте, повече от година този автомобил по Николаевска седи със спукани гуми, неупотребяем. Има ли проблем да бъде премахнат? Разликата от предната година е, че тогава висеше на отсрещния тротоар."

В своя пост гражданинът споделя, че кметът на Русе е лично информиран за ситуацията и е поканен на "тържеството". С горчива ирония русенецът предлага да има и торта за отбелязване на "безсилието на община Русе".

Критиката не се ограничава само до конкретния проблем на улица "Николаевска". Потребителят повдига въпроса и за функционирането на групата "Сигнали до Община Русе" във Facebook, обвинявайки администраторите в избирателно одобряване на сигнали и бързо заключване на темите, за да се предотврати разкриването на по-мащабни проблеми.

Този случай повдига въпроси относно ефективността на комуникацията между гражданите и общинската администрация, както и за прозрачността при решаването на градски проблеми в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    дебил
    Пълно е в кварталите с изоставени коли, но на кой му дреме.Пенчо Милков нищо не върши, назначил си е седем зам.кмета и пет пълномощници на кмета от БСП за красота и цвят към Общината.
  • 5
    5
    Бенедикт
    Първо искам да отбележа, че ние кмет нямаме. Нямаме областен управител, нямаме председател на общински съвет както и омбудсман. Имаме на мястото на тия хора някаква шайка, която използва положението си за да ходи да се снима с разни пенсионери или на водосвети при започване на ремонт. Колкото по-бързо разберете, че тези хора след като излязат от заеманата си позиция няма да си покажат нослето из града, толкова по-добре.
  • 4
    4
    Аз
    Тази кола заема денонощно едно парко място,на нормален данъкоплатец,а нехайството на институциите в града доказва безхаберие!!Ако е спряна пред входа на някой големец ,общинарец ,щяха веднага да я махнат!!! Плащайте данъци,такси,......., а за този никакви глоби няма!!!!!Нека заема ценно паркомясто годиииииини наред,докато се вземе важноооооо решение,да го закарат на сметището!!!!!?!!!Да живее демокрацията!!
  • 1
    3
    ухаа
    никой не трябва да се ебава със силата на дюнера
  • 6
    2
    Автомобили
    Тези изоставени автомобили нямат ли си собственици ? Ако нямат собственици , качват се на репатрака и за разфасоване. Къде е проблема ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари