Русенец нападна полицай във Варна

6
Полицейска проверка завършва с арест в местност „Траката“
Полицейска проверка завършва с арест в местност „Траката“ Снимка: Dunavmost / Архив

Полицейска проверка завършва с арест в местност „Траката“

Два часа и половина след полунощ във вчерашния ден, полицейски патрул от Пето Районно управление на МВР - Варна спря лек автомобил за рутинна проверка в района на местност „Траката“. Униформените поискали от водача да се подложи на тест за употреба на наркотични вещества, когато той взел подаденото му техническо средство и счупил две тест - касети, след което ги хвърлил на земята и побягнал, съобщават от полицията във Варна.

Служителите на реда незабавно тръгнали след нарушителя и успели да го настигнат, но когато се опитали да го задържат, той оказал яростна съпротива. По първоначални данни, мъжът нанесъл множество удари по единия от полицаите.

Нарушителят, идентифициран като 25-годишен мъж от Русе, е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    6
    До 4
    Тази пролет в Лайпциг при скандал с педнадесетина араби,дойдоха 3 патрулки и един бус,с млади и едри полицаи.Обясниха им спокойно какви са им правата.Тарторът на арабите направи една фатална грешка-с пръст в гърдите на полицая ,крещеше за правата си.Тогава,за няма и пет минути,полицаите възцариха реда за който бяха изпратени,а по тихи и хрисими араби сигурно няма да видя.Та,утре рано, пътувам за тази страна,която ми даде жилище,работа и сигурност.
  • -2
    5
    Стефан
    до 1 , пут... ти майна, някой тебе да пребие
  • 10
    4
    Sтанко
    "Какво ли щеше да се случи, ако беше нападнал американски или германски полицаи? Как мислите?" Евро-атлантическите полицаи, даскале не са като ония от едно-време. Сега са по-ниски от тревата. Аз съм бил свидетел на това за което говориш и заради повишен тон, една чернилка беше смляна пред очите ми преди 30-тина години на летището във Франкфурт. Ама сега не им позволяват такива неща... Краварите са друга сган - тамошните полицаи са с изключителни права, поради народната любов на сбирщината живееща на него край на света. Населението с най-много затворници и стожерът на демокрацията...
  • 8
    3
    daskal
    Какво ли щеше да се случи, ако беше нападнал американски или германски полицаи? Как мислите?
  • 9
    2
    Павел
    Те не само ги бият ами стрелят по тях
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари