Русенец издирва крадец на велосипед

0
Нагла кражба на велосипед в Русе: Собственикът търси помощ за разпознаване на крадеца
Нагла кражба на велосипед в Русе: Собственикът търси помощ за разпознаване на крадеца Снимка: Facebook / Забелязано в Русе

Нагла кражба на велосипед в Русе: Собственикът търси помощ за разпознаване на крадеца

В Русе, на улица "Вардар", беше извършена нагла кражба на велосипед, която предизвика вълна от възмущение сред жителите на града. Кражбата се случи посред бял ден и беше заснета от охранителни камери, инсталирани във входа на жилищния блок, откъдето е откраднато колелото. Собственикът, русенец, се обърна към обществото с апел за помощ в разпознаването на извършителя, като публикува видеото от кражбата в популярната група "Забелязано в Русе" в социалната мрежа Facebook.

Според собственика, чието име не разкриваме, наглата кражба е станала през деня, когато улицата е била сравнително оживена. На видеозаписа ясно се вижда как извършителят влиза в жилищния блок и без никакви притеснения се насочва към велосипеда, след което бързо напуска мястото.

„Ако някой разпознава лицето, моля да се свърже с мен,“ апелира русенецът в публикацията си. От поста му става ясно, че той вече е подал жалба в полицията, надявайки се на бързо съдействие от страна на органите на реда.

Публикацията в "Забелязано в Русе" предизвика силна реакция сред членовете на групата. Десетки хора споделиха видеото, изразявайки своето възмущение от наглостта на крадеца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    бандера
    Тоя боклук е цигани. От белите, дето нито учат, нито работят, карат BMW и са с татуирани Левски и Ботев!
  • 4
    4
    Аре стига!
    Какви роднини и комшии бе хора? Колкото и да сме изостанали имаме софтуер за лицево разпознаване. Мързеливите ченгета просто трябва да си станат от хемероидите и поработят за 5 минути.
  • 3
    3
    до 1
    Записът наистина е перфектен и е достатъчно да се разпита част от агентурата за да го разпознаят. Отличителни знаци колкото искаш, ръст, походка. Има един Евгений Безбородов, който ми прилича на този!
  • 8
    2
    Пффф
    Колко пари ще вземе тоя кавал от един велосипед 80-100 лева...и днес като ги изхарчи, утре ще търси какво ново да дръпне.. Проверете заложните къщи..100% е вкарано някъде
  • 17
    1
    Дражева
    Доста ясен е записът и мисля, че роднини и комшии биха го разпознали! Най - често именно от тях постъпват сигнали. Здрав, прав мъж вместо да работи и изкарва с труд прехраната си, а той тръгнал да краде!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Ихууу
    Бесарабския хуйсмук мухахахахаа се прави на българин ама е долен цигански гейтак и куросмук като Путин!
  • Българин
    Всички истински българи казваме кур за Говнояд Путин и неговите слуги от Палестина, да им еба путката майна! Слава на народа...
  • Мухахахахаха
    Бесарабският хуйолап мартинчо пак се прави на българин с коментар 2 а всъщност е циганин куролап мухахахахаа
  • Българин
    Всички истински Българи казваме КУР за ИЗСраел - слава на народа на Ливан и смърт за слугите на ционизма!
  • НевДенков
    Аз се надявам да ме наебат,всички ДеБил-ПеПерасти на това чакаме!