Русенец благодари за жест на човечност, проявен към неговата майка

8
Искам да изкажа моите най-искрени благодарности към шофьора - куриер на фирма "Aladin foods", който помогна на майка ми, пише г-н Манолов / снимката е илюстративна /
Искам да изкажа моите най-искрени благодарности към шофьора - куриер на фирма "Aladin foods", който помогна на майка ми, пише г-н Манолов / снимката е илюстративна /

Куриер на фирма "Aladin foods" се е притекъл на помощ на възрастната жена, която се е свлякла на тротоара

Във фейсбук групата "Забелязано в Русе" се появи публикация, която бързо привлече вниманието на местната общност. Г-н Манолов изрази искрената си благодарност към куриер от фирма "Aladin foods", който се е отзовал на помощ на неговата майка, след като тя паднала на тротоара по "Алеи Възраждане" около 12:30 часа.

Според описанието на ситуацията, възрастната жена е изпитала замайване, което е довело до падането ѝ. В този момент, когато не е имало други хора наоколо, един от шофьорите на "Aladin foods" забелязал инцидента и се притекъл на помощ. Младият мъж, описан като висок, с тъмна коса и носещ слънчеви очила, веднага я изправил и ѝ подал бутилка вода.

"Искам да изкажа моите най-искрени благодарности към шофьора на фирма "Aladin foods", който помогна на майка ми. Този жест показва истинска доброта и човечност. Браво!", сподели в публикацията си благодарният син.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    3
    Манеркаджията
    Няма начин да не е от ПП-ДБ, те са така отзивчиви и вежливи. Нахални и прости като комунисти са от ГЕРБСП-ДПС които можеше и да я ограбят!!
  • 12
    2
    Щом има такива хора
    Все още има надежда. Така се помага- при нужда, анонимно и безвъзмездно! Човек със сърце и душа е бил шофьора. Поклон пред делото му
  • 18
    1
    Да е жив и здрав
    младият добър човек. Колко е приятно да чуеш за човешка добрина, която в днешно време е рядкост.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари