Русе става арена на работнически спортен фестивал

1
Безплатно участие и атрактивни награди за най-добрите отбори
Безплатно участие и атрактивни награди за най-добрите отбори Снимка: Архив

Безплатно участие и атрактивни награди за най-добрите отбори

Русе се готви за вълнуващо спортно събитие, което ще обедини работещите в града. Второто издание на Работническия спортен фестивал ще се проведе на 19 октомври 2024 година в спортен комплекс "Ялта", съобщиха организаторите от Общинската фондация "Русе – град на свободния дух" и Работнически клуб "Спорт и здраве" - Русе.

Събитието ще стартира в 10:00 часа и ще предложи разнообразие от спортни дисциплини, включително минифутбол, плажен тенис, плажен волейбол, тенис на маса, щафетна игра, дартс, теглене на въже и табла. Организаторите приканват служители на търговски дружества, общински предприятия и други организации да се включат в надпреварата.

Условията за участие са либерални – всяка организация може да се включи с неограничен брой отбори и състезатели, стига те да са служители на съответното ведомство и да са навършили 18 години. Изключение правят състезателите, включени в националните отбори, както и тези, картотекирани и играещи в "А", "Б" и "В" групи, редовни студенти и ученици.

Организаторите са подготвили атрактивни награди за най-добре представилите се. Освен купи и медали, класиралите се отбори във всеки вид спорт ще получат и парични награди под формата на ваучери. Специална купа е предвидена за фирмата с най-много участници във фестивала.

Желаещите да се включат в спортната надпревара могат да подадат заявки за участие до 10 октомври 2024 година на електронна поща: [email protected]. Важно е да се отбележи, че участието е напълно безплатно.

Първото издание на фестивала, проведено през 2023 година, се радва на голям интерес. В него взеха участие близо 130 служители от 13 различни фирми и институции, които се състезаваха в дисциплините тенис на маса, минифутбол и плажен волейбол.

Тази година организаторите разширяват спортната програма, добавяйки нови дисциплини, което се очаква да привлече още повече участници и да даде възможност за изява на по-широк кръг любители спортисти.

Работническият спортен фестивал се утвърждава като важно събитие в спортния календар на Русе, насърчаващо активния начин на живот и укрепващо връзките между работещите в различни сектори на градската икономика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари