Русе е домакин на Европейска клубна купа 2024 по стрелба с лък

0
Състезанието ще се проведе в рамките на два дни
Състезанието ще се проведе в рамките на два дни Снимка: Община Русе / архив

Състезанието ще се проведе в рамките на два дни

На 5 и 6 октомври 2024 година, Русе ще бъде домакин на Европейската клубна купа по стрелба с лък за мъже и жени. Събитието ще се проведе на Градския стадион в града и е организирано от Спортен клубДжамбо-2006“, с подкрепата на Българската федерация по стрелба с лък. Това е второто издание на състезанието в Русе, като първото се проведе през 2022 година.

Официалното откриване ще се състои на 5 октомври, събота, в 9:00 часа. В надпреварата ще участват 29 отбора от 21 клуба, включващи 18 мъжки и 11 женски състава. Очаква се около 100 стрелци от 7 държави – Ирландия, Полша, Испания, Франция, Италия, Словения и България – да се състезават на терена.

Състезанието ще продължи и в неделя, на 6 октомври, като ще започне отново в 9:00 часа. Входът за зрителите е свободен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари