РУО - Русе публикува списък на допуснатите кандидати за училищни директори

9
17 души са одобрените кандидати
17 души са одобрените кандидати Снимка: Dunavmost

17 души са одобрените кандидати

РУО на МОН публикува списък на допуснатите кандидати, подали заявление за участие в конкурс за длъжността „директор” на държавни и общински училища на територията на област Русе.

Писменият изпит за заемане на длъжността „директор“ на държавни и общински училища на територията на област Русе ще се проведе на 3 септември 2024 г., от 9:30 часа, в сградата на СУ „Васил Левски“ – Русе, адрес: гр. Русе, ул. „Гео Милев“ № 1.

Допуснатите кандидати трябва да се явят в сградата на СУ „Васил Левски“ – Русе, етаж 3, аулата на училището, не по-късно от 9:00 часа в деня на провеждане на писмения изпит за заемане на длъжността „директор“ на държавни и общински училища на територията на област Русе. Кандидатите следва да носят документ за самоличност.

Недопуснатите кандидати подали заявление за участие в конкурс за длъжността „директор” на държавни и общински училища на територията на област Русе са посочени тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Аз
    Какъв е проблемът да се напише кой от тях за кое училище е кандидат? Нима това е тайна? Ако да - защо? Социализъъъъъм....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари