Румен Петков: Ако не бяха паркингите за ТИР-ове в Русе, опашката би достигнала 20 километра

2
Бойко Борисов от години е обрекъл Северна България на забрава
Бойко Борисов от години е обрекъл Северна България на забрава Снимка: Румен Петков / Facebook

Бойко Борисов от години е обрекъл Северна България на забрава

Румен Петков изрази категорична подкрепа за действията на местната власт в Русе относно паркирането на тежкотоварни автомобили. В публикация в социалните мрежи той подчерта значимостта на изградените съоръжения за града и региона.

"Време е да се спрат спекулациите и опитите да се манипулира общественото мнение по въпроса с паркингите за тирове," заяви Петков, призовавайки за обективна оценка на ситуацията.

Според предоставената информация, в Русе са изградени шест паркинга за ТИР-ове с общ капацитет 950 места. Това решение значително облекчава трафика и предотвратява потенциални проблеми, свързани с дългите опашки от камиони, които биха могли да достигнат до 20 километра.

Петков изрази специална благодарност към кмета на Русе, Пенчо Милков, и Общинския съвет за тяхното "адекватно решение на този проблем". Той подчерта, че изграждането на паркингите не само решава логистични въпроси, но и допринася за подобряване на сигурността и чистотата в града.

Особено внимание бе обърнато на въведеното постоянно видеонаблюдение на всички паркинги, което според Петков е сложило край на "набезите на проститутки и джебчийки". Освен това, новата система за контрол на камионите гарантира ред при преминаването им и е преустановила конфликтите между шофьорите.

Петков призова за признание към тези, които са изградили съоръженията, и предупреди, че всяко посегателство върху работата им би било заплаха за реда и сигурността в града.

В заключение, политикът отправи критика към централната власт, персонифицирана в лицето на Бойко Борисов, обвинявайки го в дългогодишно пренебрегване на Северна България и региона по река Дунав. Той подчерта, че местната власт в Русе успешно решава проблемите на гражданите, въпреки липсата на подкрепа от страна на държавата.

Тази инициатива на общината в Русе се явява пример за ефективно местно управление, което успява да отговори на нуждите на жителите и бизнеса, демонстрирайки как локалните решения могат да имат значително влияние върху качеството на живот и икономическото развитие на региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    24
    Явор
    Румен Петков????? Големия специалист.....защо не се скрие вече?
  • 3
    23
    Петко Руменов
    Смешник, ако румънците направят същите паркинги от другата страна на реката, с българския бизнес е свършено. И вместо да го свалите този паркинг, построен с общински пари и даден на Таки да дерибейства, да бяхте инвестирали в по-бързо преминаване, повече работещи гишета, повече служители, повече кантари. Сигурно и ти ядеш от баницата, щом плямпаш глупости. Споразумение между община и частна фирма..... Правна нула. Мафиоти, дано умрете по-скоро!
  • 8
    22
    Кажи си Румене
    Абе кажи си Руменчо, ти колко пари сгъна, за да говориш това за паркинзите. Вече всички разбрахме, че кметът е взел пари, че неговите заместници са взели пари, че общинските съветници са си делнали някоя хилядарка, но явно паркинга печели та вика за рекламни лица и такива пропили се политици. Руменчо, по-добе иди се изпикай още веднъж в шадраваните на Плевен
  • 11
    21
    азе
    този алкохолик откъде се появи пак. цял живот ненаяли се, ейй.
  • 0
    20
    До 19
    Баща ти най вероятно,заченал те е във фонтана,докато е уринирал хахаха
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари