Румен Бахов: Ще се кандидатирам за президент

0
Журналистът споделя за инициативата си - повече плажове, достъпни за трудноподвижни хора
Журналистът споделя за инициативата си - повече плажове, достъпни за трудноподвижни хора

Журналистът споделя за инициативата си - повече плажове, достъпни за трудноподвижни хора

Румен Бахов, известен с цветната си и забавна личност, обяви, че ще се кандидатира за президент. Журналистът, който от години радва зрителите с репортажите си по телевизия NOVA, разкри плановете си в подкаста „30 години NOVA”.

В епизода на подкаста, Бахов говори за себе си, кариерата си в телевизията и плановете си за президентските избори. Той дори показва плаката, който вече е използвал в две фалшиви предизборни кампании за свои репортажи. Сега той смята да използва същия плакат за истинската си кандидатура.

Освен кандидатурата си за президент, Бахов споделя и за една от най-впечатляващите си инициативи – осигуряването на повече плажове, достъпни за трудноподвижни хора. Инициативата се осъществява с подкрепата на екипа на „Здравей България” и вече има първите си резултати.

Най-накрая българското Черноморие има плаж, който хората с двигателни проблеми ще могат да посещават. Те ще могат да влизат в морето с помощта на специализирани колички, да се радват на водата и на слънцето като всички останали хора”, споделя Бахов. Инициативата започва след като момче на име Калоян, който живее като затворник в дома си заради денивелацията на района, потърсило помощ от журналиста. „Почти щях да се разплача, когато бяхме на брега на морето и Калоян ми каза, че това е голямата му мечта – и той да пипне морето”, казва Бахов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Някой
    Логично е утайката на обществото да харесва бандеронацистката мизерия,продажните УСраински политици и марионетката Зеленчук,който погуби хиляди украинци за кефа на задокеанските си господари.Затова и утайката е утайка.Зеленчук беше клоун в телевизията,сега стана клоун в политиката,за съжаление кървав.Нека видим какво казва Олексий Арестович,бивш съветник на Зеленчук,успял да се измъкне навреме от бандеронацисткия режим: "Руската федерация вече спечели войната срещу Украйна дори по критериите на украинската пропаганда. Въпреки загубите, Русия не само увеличи територията си, но и населението си, за сметка на Украйна, която загуби половината от гражданите на страната. Има реална опасност окнчателно да загубим не само левия бряг (на Днепър), но и достъпа си до морето." - Това заяви във видеоблога Alpha Олексий Арестович, бивш съветник в канцеларията на президента на Украйна, който избяга на Запад след свалянето на главнокомандващия ВСУ ген. Валерий Залужни.
  • 4
    7
    брех,
    Ама тука и юберменши си имаме?!? Да напомня на господа „демократите“ че управлява мнозинството! Като сте малко, станете повече! А колко сте умни, не вие оценявате! Само факта, че не ходите да гласувате за евроатлантическите партии показва нивото на интелигентността ви! 😁😁😁 А де, напънете се, току виж родило се ......
  • -2
    6
    Някой
    до 5 Логично е утайката на обществото да харесва мизерията на пРоссия, начело на която стои масов убиец и престъпник, какъвто е недъгавия "цар" путак
  • -1
    5
    До 3
    Нека да те поправя - обладаните от "мАЦква" не се срещат по жълтите павета или много рядко можеш да ги засечеш там.Обладаните от "мАЦква" обитават коптори с външни тоалетни или мизерни панелки,защото в 99%-та от случаите са неудачници,маргинали и деградета,с алкохолни,наркотични и психически проблеми.
  • 2
    4
    Някой
    Всъщност Румен Радев си е много добър като Президент,най големият му грях обаче ще остане,че вкара в политиката мошениците и шарлатаните Кирил Простото Петков и Асен Ококореното Василев.Някой ден трябва да си признае КОЙ му ги спусна отгоре за да ги рекламира като някаква алтернатива.Най жалкият плазмодий,който някога е заемал поста президент на България беше онзи гербав дебил Плевнелиев.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари