Рухна част от тавана в подлеза на булевард "Христо Ботев"

0

Подлезът до Печатни платки се нуждае от спешен ремонт

Рухна част от тавана в подлеза на булевард "Христо Ботев" в Русе.

Потребители във Фейсбук групата "Русе" привлякоха вниманието към неотложната нужда от ремонт на подлеза на булевард "Христо Ботев" в квартал "Дружба 1". Те споделиха снимки на подлеза, разположен в близост до хипермаркет "Кауфланд", разкривайки тревожното му състояние.

"Подлезът от тази сутрин на булевард "Христо Ботев" при Кауфланд, "Дружба 1", по който минават поне 5 хиляди човека на ден, защото друг път за пресичане в близост няма. Крайно време е да се ремонтира или да се направи надлез", сподели г-н Цвятков в социалната мрежа.

Според публикацията, този подлез е единственият безопасен начин за пресичане на оживения булевард в района, което го прави жизненоважен за местните жители. Ежедневно през него преминават около 5000 души, което подчертава неговото значение за общността.

Състоянието на подлеза повдига въпроси за безопасността на пешеходците и необходимостта от спешни мерки за подобряване на инфраструктурата. Жителите на квартал "Дружба 1" и "Чародейка" са принудени да използват този път, въпреки видимите проблеми с поддръжката му.

Призивът на Цвятков за ремонт или изграждане на надлез отразява нарастващото безпокойство сред местната общност относно състоянието на градската инфраструктура. Този случай повдига въпроси за отговорността на местните власти и необходимостта от по-активно участие на гражданите в решаването на проблемите на градската среда.

Очаква се публикацията да предизвика дискусия сред жителите на Русе и потенциално да доведе до реакция от страна на общинската администрация. Остава да се види дали този призив ще доведе до конкретни действия за подобряване на състоянието на подлеза или до разглеждане на алтернативни решения за безопасно пресичане на булевард "Христо Ботев".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Ачо
    Има концесионер там ! Да му се търси отговорност, защо не го поддържа!
  • 0
    6
    русенец
    Смърди на урина.В тъмния подлез все още ли не са ограбили и изнасилили някой?
  • 0
    5
    Хахаха
    Чакаме да пропадне булевардът.
  • 1
    4
    Алфилтър
    Всеки ден минаваме от там вече 20 години,от както затвориха магазинчетата,никой не почиства,наводненията са често явление,двама едри човека едва се разминават,понякога тече мазнина от ресторанта отгоре,приставката за детски колички е изгнила и е разкрачена,крайно време е да се съборят тези магазинчета,на кого са те г-н Милков,идват избори.
  • 2
    3
    продавачката Катя
    Общината спи! Дружба и Чародейка са подложени на унижение да се промъкват ежедневно през тъмния,тесен,мръсен и мрачен подлез.Кой го поддържа този подлез?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари