Росен Желязков: Няма да подкрепим третия мандат

0
Личностни различия пречат на сътрудничеството с ПП - ДБ, посочи депутатът от ГЕРБ
Личностни различия пречат на сътрудничеството с ПП - ДБ, посочи депутатът от ГЕРБ Снимка: стоп - кадър \ БНТ

Личностни различия пречат на сътрудничеството с ПП - ДБ, посочи депутатът от ГЕРБ

Политическата сила, която получи третия мандат, ще трябва да се опита да състави кабинет, макар че ние няма да го подкрепим, заяви бившият председател на Народното събрание и настоящ депутат от ГЕРБ Росен Желязков в предаването "Панорама" по БНТ. Той уточни, че при съставянето на кабинет, ГЕРБ ще работи по важните за страната теми.

Желязков посочи, че ГЕРБ са били готови да поемат политическата отговорност, като предложат кабинет на малцинството, за да осигурят стабилно управление за България. По думите му Народното събрание може да функционира ефективно само при наличие на редовен кабинет.

"Нямаме идеологически различия с "Продължаваме промяната - Демократична България". Различията са личностни и свързани със стигматизирането, а не с посоката на развитие. Нямаме пречка да не работим заедно, ако преодолеем личните антипатии," коментира още Желязков.

По отношение на пожарите, които бедстват из страната, Росен Желязков изказа своята благодарност към всички, които са се включили в борбата с бедствието. "Поздравявам всички, които се включиха в това бедствие. Държавата са всички тези хора. Винаги пред лицето на бедствието българите се обединяват и могат да направят чудеса," добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари