Родителите на момчетата, по които стреля полицай в Плевен, ще търсят правата си в съда

0
19-годишният Стефан Диков, който беше опериран по спешност, вече е разпитан
19-годишният Стефан Диков, който беше опериран по спешност, вече е разпитан Снимка: БГНЕС

19-годишният Стефан Диков, който беше опериран по спешност, вече е разпитан

Изписаха от болница момчето, което преди две седмици беше простреляно от полицай в Плевен. В сряда стана ясно, че криминалистът, който стреля по автомобил с пет момчета, е с парична гаранция от 1000 лв. 19-годишният Стефан Диков, който беше опериран по спешност, вече е разпитан. Родителите на петте момчета в автомобила, по който полицаят стреля с личното си оръжие, са наели адвокати и обмислят, как да защитят правата си. С някои от момчетата работят и психолози, предава NOVA.

Бащата на Стефан – Георги Диков каза, че момчето се чувства добре и се възстановява. Той посочи, че синът му е оцелял, тъй като куршумът е избегнал всички органи, минавайки на сантиметър от гръбначен стълб, аорта, бял дроб и далак.

Ако куршумът не е бил спрял в Стефчо – влиза в моето дете. Имало опасност за живота. Но ако е бил 20 см по-вляво, то отива в Божидар. За тези деца в автомобила е имало пряка опасност за живота“, каза Пламен Кочев – баща на друго момче, пътувало в автомобила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    Абе какво става?!
    Как така срещу 1000 лева е на свобода ченгето? Абе хора, има опит за убийство! Няма държава по света в която запитието да не е в ареста до делото! Той се е опитал да убие!!!
  • 2
    10
    !@#$
    Извън града, в тъмната част на денонощието 22:00 до 6:00 не спирам дори и на палка и на униформени. Имах такъв случай преди 2..3... години. В два през ноща край Бяла ми мятат с палка. Педала на газта докрай, сигурно съм нарушил 100 ограничения до Русе. Директно към главното управление на МВР до кръговото, спрях, излязох от колата и изчаках към 40 минути. Никой не се появи и си се пребрах.
  • 3
    9
    До LOL
    написано вещо,аргументирано.Остава неизяснено, по- точно неоповестено бил ли е дрогиран плюс минус пиян Отличника на мвр то.Правят се нещо на разсеяни и мълчат
  • 4
    8
    До третия
    не се спира по указания на непознати цивилни , подаващи мутрите си от лична кола.Можеше да смелят момчетата от бой, ако бяха слезли.Младежът водач правилно е потеглил с колата.А да стреля тоя престъпник полицай, е нямал никакво основание . Чака го затвор.
  • 3
    7
    До гражданина от село
    първо се научи да пишеш на български език и после поучавай.Остави за себе си от малкото си акъл.Цитирам те:"да се подчЕни и иСпАлнява"". До кой клас си учил, бе ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари