Родители в Русе: Глутница бездомни кучета застрашават децата ни

0
Седем бездомни кучета тормозят жителите на квартал "Чародейка"
Седем бездомни кучета тормозят жителите на квартал "Чародейка"

Седем бездомни кучета тормозят жителите на квартал "Чародейка"

Жителите на квартал "Чародейка" в Русе са изправени пред сериозен проблем с бездомни кучета, който застрашава безопасността на децата в района. Сигнал за това постъпи в редакцията на Dunavmost от местния жител Иво Григоров.

Според информацията, глутница от седем бездомни кучета се е установила в района около магазин "Пацoни", зад блок 111 и в близост до заведение "Тапас". Григоров е документирал присъствието на пет от кучетата със снимка, която е приложил към сигнала си.

Ситуацията създава сериозно безпокойство сред родителите в квартала. "Невъзможно е да си пуснем децата сами до училище или до магазина," споделя Григоров в своя сигнал, изразявайки загрижеността на много семейства в района.

Жителите призовават компетентните институции да предприемат незабавни мерки за справяне с проблема. Основното им притеснение е, че ако не се вземат бързи действия, съществува реална опасност от инцидент с нахапано дете.

Проблемът с бездомните кучета не е нов за Русе, но концентрацията на толкова голяма глутница в жилищен район представлява особена заплаха. Очаква се общинските власти да реагират на сигнала и да предприемат необходимите стъпки за осигуряване безопасността на гражданите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Аз
    Просто е - почнете да ги храните!
  • 2
    3
    Верно ли?
    Верно ли се жалват в този сайт? Проблемът могат да си го решат сами точно за 1 ден.
  • 5
    2
    В Русе
    Оставка на Пенчо Селфито.
  • 7
    1
    нунчо
    Милков да задейства подчинените си да ги прибират в приюта и котките плащаме данъци измиваш си автомобила и котката се качила да си вършат задълженията,а не да прибират само заплати
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари