РИОСВ - Варна не откри нарушения на местата, на които са снимали „Игри на волята“

1
Проверката на екоинспекторите е обхванала землището на селата Езерец, Дуранкулак и Ваклино
Проверката на екоинспекторите е обхванала землището на селата Езерец, Дуранкулак и Ваклино Снимка: Кадър You Tube / Архив

Проверката на екоинспекторите е обхванала землището на селата Езерец, Дуранкулак и Ваклино

Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) - Варна обяви, че не е открито нарушение на екологичното законодателство в района на Шабла, където бе заснето телевизионното предаване „Игри на волята“. Сигналът за потенциални нарушения беше подаден на 26 юни тази година и включваше твърдения за увреждане на пясъчни дюни, сеч на дървета и унищожаване на защитени видове растения и животни.

Според предоставената информация от инспекцията, на местата, използвани за игрите, не са установени нерегламентирани замърсявания с отпадъци. Площадките разполагат с химически тоалетни, но не са констатирани огнища със запалени огньове нито нарушения на режимите на защитени зони около тях.

Проверката на РИОСВ - Варна е обхванала землището на селата Езерец, Дуранкулак и Ваклино, които попадат в община Шабла. Органът завърши с извода, че не са установени доказателства за нарушения на екологичното законодателство в обсъжданата зона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    ELENA12
    В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари