Републиканският път III-6004 тъне в разруха!

2

Вижте опасностите, които крие пътя Байлово - Смолско - Петрич - Поибрене

Републиканският път III-6004, свързващ Байлово, Смолско, Петрич и Поибрене, е на ръба на катастрофата, алармира Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

Пътят е в такова състояние на разруха, че представлява сериозна заплаха за живота на всички, които са принудени да го използват. Липсата на пътна маркировка, разрушените пътни знаци и кратерите, които по-скоро приличат на дълбоки ями, са само част от проблемите. Разбити мантинели, обрасли с растителност канавки и банкети, както и пясъчни наноси по пътното платно, допълнително усложняват и без това критичната ситуация.

Този път е изоставен от години, въпреки множеството сигнали за неговото ужасяващо състояние, които са изпращани не само от Диана Русинова и Европейския център за транспортни политики, но и от кмета на Община Мирково, както и от множество граждани. Въпреки това, институциите, особено Агенция „Пътна инфраструктура“, продължават да игнорират проблема, който само се задълбочава.

Снимките, които могат да бъдат видени в Галерията ни, показват реалната картина на едно безхаберие, което застрашава здравето и живота на българските граждани. Необходими са незабавни действия и спешен ремонт на този опасен участък, преди да бъде причинена неизбежна трагедия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Нормален бесарабски травестит
    Аз съм куросмук мартинчо с мнение 2,извинявам се,имах предвид че си продавам гъза на който желае,най вече ако е от депесе!
  • -3
    2
    Нормален
    До 1 Виж к'во гъз, точно ти наклон на уя не се опитвай да даваш!
  • 3
    1
    фена на Путин
    Тлъстата свинчуга Русинова е американски проект. Не се връзвайте на тази манипулаторка. От целият и лай, който следя четвърта година, нито метър, ама нито един линеен метър маркировка не е подобрен. Да не говорим за пътна настилка.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари