Ремонтът на Дунав мост: Много вожд, малко индианец

2
Трима работят нещо, други 15 регулират и си бъркат в носа, описва ситуацията русенец
Трима работят нещо, други 15 регулират и си бъркат в носа, описва ситуацията русенец Снимка: Facebook

Трима работят нещо, други 15 регулират и си бъркат в носа, описва ситуацията русенец

Ремонтът на Дунав мост е в разгара си и предизвиква разнопосочни мнения сред гражданите. В публикация в социалната мрежа, русенецът Делян Маринов споделя своите наблюдения и впечатления от настоящата ситуация на моста.

„Голям рев за този ремонт на Дунав мост. Вчера събота, 11:15 от нашето кръгово, 11:53 кръгово Гюргево, вечерта 22:45 кръгово Гюргево, 23:01 кръгово в България... Дори почвам да мисля, че сега е по-добре, предни лета нямаше такива времена, пише Маринов, като сравнява настоящата ситуация с предишни години. Той отбелязва, че макар и ремонтът да предизвиква известни неудобства, както българската, така и румънската гранична полиция работят активно, за да регулират движението и да осигурят по-ефективно преминаване през моста.

„Сега и нашата и румънската ГП работят, бягат, регулират, насочват, крещят, буркани и нещата функционират...“, коментира Маринов, отбелязвайки усилията на служителите на граничните пунктове.

Въпреки подобренията, Маринов посочва и някои от традиционните проблеми, свързани с организацията на ремонтните дейности. „Иначе ремонтът е по български, 3-ма работят нещо, други 15 регулират и си бъркат в носа, старата схема 'много вожд, малко индианец'...“, казва той, изразявайки недоволството си от неефективността на работния процес.

Според Маринов, основните проблеми засягат най-вече камионите, за които ситуацията остава непроменена и проблематична. „За камиони не говоря, там си е обичайната дивотия“, добавя той.

Тези коментари отразяват мнението на много жители от региона, които ежедневно се сблъскват с проблемите на Дунав мост. Въпреки че има известни подобрения в организацията и работата на граничните пунктове, все още има място за значителни подобрения, особено в ефективността на самите ремонтни дейности.

Ремонтът на Дунав мост е важен проект, който засяга не само местните жители, но и всички пътуващи през този важен инфраструктурен обект. Надеждите са, че с времето работите ще се ускорят и ефективността ще се повиши, което ще доведе до по-малко неудобства за всички преминаващи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    Спонсор
    Те от ГРОБ и ДЕ ПРАСЕТАТА така работят! И за компания ПРОСТАТА ПАРТИЯ и ДЪЛБОКАТА БЪЛГАРИЯ на ГНОМА!
  • 6
    6
    бат Цеко
    Какъвто е кмета Пенчо Милков,такава е и държавата.
  • 9
    5
    Walker
    Индианците /читавите хора/ са дефицитни отдавна . Ще ги търсите , но няма да ги намирате.
  • 11
    4
    джони
    Много си права Елия, в предприятието в което работя (държавно) е така, началнически интриги, насъскване на хората едни с/у други, разделяне на наши и ваши, и после работата не вървяла.
  • -9
    3
    Делян Маринов
    От мързел да напишете нещо, направо копирате хорските публикации . Смешни сте вече
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари