Ремонт затваря една от лентите на "Дунав мост" в средата на юли

0
Започва дългоочакваният ремонт на съоръжението при Русе
Започва дългоочакваният ремонт на съоръжението при Русе Снимка: Областна администрация - Русе / Архив

Започва дългоочакваният ремонт на съоръжението при Русе

Ремонт затваря една от лентите на Дунав мост в Русе през юли.

В средата на юли една от лентите на Дунав мост в Русе ще бъде затворена за дълго отлаган ремонт, съобщи председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) инж. Йордан Вълчев от парламентарната трибуна. Въпреки затварянето на лентата, трафикът няма да бъде пренасочен към Видин - Калафат.

"Мостът не е ремонтиран от 70 години, абсолютно желателно е ремонтът да стане възможно най-бързо. Поради това, че продължителността на ремонта е 2 години, ние направихме всичко възможно, да имаме разрешително за строеж, което вече е подписано и в средата на юли ще затворим моста", добави още Вълчев.

Според него трафикът по моста в момента не е толкова голям, че да се получи запушване по време на ремонта въпреки че едната лента ще бъде затворена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари