Реконструкция на електропровод затруднява движението на пътя Русе - Варна

0
Очаква се нормалният трафик да бъде възстановен след 18:00 часа
Очаква се нормалният трафик да бъде възстановен след 18:00 часа Снимка: Архив

Очаква се нормалният трафик да бъде възстановен след 18:00 часа

Реконструкция на електропровод затруднява движението на пътя Русе - Варна.

Шофьорите, пътуващи по първокласния път I-2 Русе - Варна, трябва да се съобразят с временни ограничения в движението днес. Причината е планирана реконструкция на електропровод в района на село Зайчино ореше.

Движението в засегнатия участък, който се намира при километър 145, ще се осъществява поетапно до 18:00 часа. За регулиране на трафика и осигуряване на безопасността на пътуващите ще се грижат служители на "Пътна полиция".

Властите призовават шофьорите да проявят разбиране и търпение, като се съобразяват с временната организация на движението и указанията на полицейските служители на място. Препоръчително е пътуващите да планират по-дълго време за своето пътуване и да шофират с повишено внимание в района на ремонтните дейности.

Реконструкцията на електропровода е част от плановите дейности за поддръжка и модернизация на инфраструктурата в региона. Тези дейности са от съществено значение за осигуряване на надеждно електрозахранване за населените места в района.

Очаква се след приключване на ремонтните работи движението по път I-2 РусеВарна да бъде възстановено в нормален режим. Водачите могат да следят за актуална информация относно пътната обстановка чрез официалните канали на Агенция "Пътна инфраструктура" и регионалните пътни служби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари