Разяснителна кампания за подмяна на отоплителните уреди започва в Мартен

0
Срещата се организира по програма Life
Срещата се организира по програма Life Снимка: Община Русе

Срещата се организира по програма Life

На 16 юли, вторник, от 09:00 часа в Пенсионерския клуб в град Мартен ще се проведе разяснителна кампания, свързана с проекта за подмяна на отоплителните уреди в домакинствата по програма Life. Кампанията е организирана с цел да информира гражданите за възможностите и ползите от подмяната на старите отоплителни уреди с нови, по-екологични и енергийно ефективни решения.

Според информацията, предоставена от организаторите, ще бъдат обсъдени условията и изискванията за участие в програмата, както и начините за кандидатстване. На събитието ще присъстват експерти, които ще отговорят на всички въпроси на гражданите и ще предоставят подробна информация относно процеса на подмяна на уредите и ползите за околната среда и здравето на населението.

Програмата Life е насочена към подобряване на качеството на въздуха и намаляване на вредните емисии чрез замяна на остарели отоплителни системи с модерни и екологично чисти алтернативи. Организаторите подчертават, че тази инициатива не само ще намали замърсяването на въздуха, но и ще подобри общото качество на живота на жителите на град Мартен и околните населени места.

"Кампанията има за цел да повиши информираността на гражданите относно възможностите, които предлага програмата Life. Новите отоплителни уреди са не само по-ефективни, но и значително по-екологични, което ще допринесе за по-добро здраве на всички," споделят организаторите.

Всички заинтересовани граждани са поканени да се присъединят към кампанията и да се възползват от предоставената възможност за подобряване на условията в своите домове. Участието в събитието ще даде възможност на присъстващите да получат ценна информация и да зададат своите въпроси директно на специалистите, което ще им помогне да вземат информирано решение за подмяна на отоплителните уреди.

Кампанията в Пенсионерския клуб е част от по-широката инициатива на програма Life, която цели устойчиво развитие и опазване на околната среда чрез насърчаване на използването на екологични технологии в домакинствата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    ама
    общината ли трябва да ти ремонтира котела?!? Сигурно и да ти плаща газа?!?
  • 0
    1
    A3
    От два месеца, по тази програма, имам газов котел, който не работи и никой не идва да го отремонтира. В еко отдела на община Русе има 7 служителки, които само говорят по телефона!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари